Arkitottelevaisuuden teematreenit

Tervetuloa kaikille ja ihan kaikentasoisille koirille avoimiin arkitottelevaisuuden teematreeneihin. Alaikäraja on 4 kk (kun pentu on saanut molemmat rokotukset), yläikärajaa ei ole. Vanhakin koira oppii uusia taitoja ja temppuja! Tule vaikka joka kerta, tai silloin kun sinulle sopii eli ei sitoutumista. Kunhan muistat ilmoittautua etukäteen, niin kouluttaja tietää varautua!

Treenikerroille on etukäteen päätetty teemat. Jos aikaa jää, voidaan harjoituksissa treenata myös temppuja tai muita arkitottelevaisuuteen kuuluvia perustaitoja. Tarvittaessa koirakkomäärää voidaan rajoittaa. Ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään koulutuspäivää edeltävänä iltana.

to 8.11. klo 19-20, teemana ohjaajan ja koiran kontakti ja luoksetulo
ti 13.11. klo 18-19, teemana ohitustreeni. Mahdollisuus harjoitella ohitustilanteita ohjatusti. HUOM! Kokoontuminen Vaasan Yliopiston parkkipaikalla.
ke 28.11. klo 18-19, teemana seuraamisen alkeet
ke 5.12. Klo 18-19 teemana ohitustreeni. Mahdollisuus harjoitella ohitustilanteita ohjatusti. HUOM! Kokoontuminen ABB:n Melaniemen puoleisella parkkipaikalla
to 13.12.klo 19-20, teemana istuminen, maahanmeno ja paikallaolo

Treeniin voi osallistua (kuu)kausikortilla tai kertamaksulla. Kertamaksu VASin jäsenille 5 euroa ja seuran ulkopuolisille 10 euroa. Maksut etukäteen yhdistyksen tilille paikan varmistuttua (viestiksi arkitottelevaisuuden teematreenit ja treenin päivämäärä). Kuitti on esitettävä treenien vetäjälle tai toimitettava etukäteen s-postitse ilmoittautumisten vastaanottajalle.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: liisanposti2015@gmail.com

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2018 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta