Arkitottelevaisuuskurssi kaikenikäisille koirille alkaa 14.8.

Arkitottelevaisuuskurssille ovat tervetulleita kaikki koirat ikään ja kokoon katsomatta. Nuoret koirat kuitenkin aikaisintaan kun kaikki rokotukset ovat voimassa.

Kurssilla harjoitellaan koiran ja ohjaajan välisen suhteen ja kontaktin vahvistamista, sekä treenataan tarpeellisia arjen perustaitoja, kuten koiran motivointia, ohitustilanteita, hihnakäytöstä ja luoksetuloa.

Harjoittelemme VASin Rantareviiri-kentällä Hietalahdessa (Sanmarkinkatu, pesäpallostadionin takana).

Kurssipäivät: HUOM MUUTTUNUT AIKATAULU

ke 14.8. klo 19-20
ke 21.8. klo 19-20
ke 28.8. klo 19-20
ke 4.9. klo 19-20

Kurssille mahtuu 10 koirakkoa ja etusija on jäsenillä. Ilmoittautuminen 12.8. mennessä osoitteeseen VAStokotiimi@gmail.com

Kurssin hinta 1 x kuukausikortti (15 e jäsenet, 35 e ei-jäsenet), ellei sinulla jo ole voimassa olevaa kausi- tai kuukausikorttia. Lähetä maksukuitti ja koirasi rokotustodistus sähköpostilla edellä mainittuun osoitteeseen tai esitä se ensimmäisellä treenikerralla. Lisää hinnoista ja maksuista.

1 Kommentti
  1. Mona Toikka 9 kuukautta sitten

    Hei,

    Onko mahdollista tulla tottelevaisuuskurssille kertaluontoisesti? Olen vaasassa enää max 2 vk, joten kokonainen kurssi ei ole enää mahdollista. Lähinnä ohitustilanteet ovat hankalia meidän 6kk pennun kanssa ja ehdottomasti tarvisimme apua tämän kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2020 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta