Harrastaminen Vaasan Agility-seuran jäsenille on edullista. Edullista hintaa vastaan saa lisäksi paljon hyviä jäsenetuja.

Jäsenedut

  • Pääsy koko kauden kestäviin harjoitusryhmiin
  • Alennuksia VASin järjestämien kilpailujen ja kurssien osallistumismaksuihin
  • Jäsenet ovat kouluttajien lisäksi etusijalla kursseille (agilityssa etusijalla ovat VAS:in lisenssin omaavat)
  • Ilmaiset näyttelyharjoitukset
  • Alennus kuukausittaiseen harjoitusmaksuun (kts. alla)

Liity jäseneksi

Jäsenmaksut

HUOM! Seura on ottamassa käyttöön uusia toiminnan ohjauksen ja taloushallinnon järjestelmiä. Uusien järjestelmien myötä toimintamme tehostuu ja myös maksukäytäntöihin tulee kaikkia osapuolia helpottavia muutoksia. Odota siis hieman ja lue vuoden vaihteen tienoilla seuran kaikilla ilmoituskanavilla julkaistavat maksuohjeet ennen kuin suoritat vuoden 2021 jäsen- tai harjoitusmaksuja!

Hinta
Jäsenmaksu 20 €/vuosi
Perhejäsenet 10 €/vuosi
Uuden jäsenen liittymismaksu 5 €

Jäsenmaksu on 20 euroa. Saman talouden seuraaville jäsenille (ns. perhejäsenet) maksavat vain puolikkaan jäsenmaksun eli 10 euroa. Perhejäsenille on muutoin samat jäsenedut, mutta heille ei toimiteta erikseen jäsenlehteä. Jäsenmaksu tulee uusia tammikuun aikana. Jäsenyys katkeaa tammikuun jälkeen, mikäli jäsenmaksua ei ole uusittu tammikuussa. Tällöin jäsenyyttä on anottava uudelleen ja maksettava liittymismaksu. Jäsenkortin saat omalta koulutusohjaajalta (kentällä tai hallilla) maksukuitin esittämällä.

Uusien jäsenten tulee aloittaa jäsenhakemuksen täyttämisellä. Uusi jäsenille lähetetään pankkisiirto, kun johtokunta on hyväksynyt hakemuksen. Jäsenhakemus löytyy sähköisenä liity jäseneksi -sivulta.

Maksaminen

Kaikki maksut suoritetaan Vaasan Agility-seuran tilille. Muista merkitä maksun viestikenttään harjoittelijan nimi ja se mitä olet maksamassa. Esim. “Syyskausi 2020 Maija Meikäläinen”. Harjoitusmaksujen kuitit tulee esittää koulutusohjaajalle.

Vastaanottaja Tilinumero
Vaasan Agility-seura ry FI5547270010055121

Harjoittelumaksut 2021

Vain seuran jäsenet ovat oikeutettuja harjoittelemaan ympäri vuoden jatkuvissa harjoitusryhmissä.

Vuoden 2021 alusta lähtien kausimaksuun (50 €) sisältyy yksi paikka viikkoryhmässä. Harrastaja itse päättää mihin lajiin – seuran tarjonnan puitteissa – paikkansa käyttää tai käyttääkö paikan vain yhden koiran kanssa vai esim. vuoroviikoin eri koirien kanssa. Seuraavista ryhmäpaikoista hinta on 30€ per kausi. Kaikki muut maksut pysyvät ennallaan, ja kausimaksuun sisältyy myös omatoimiharjoittelu entiseen tapaan.

Hinta Jäsenille
Kuukausimaksu 35 € 15 €
Kevätkausi 1. treenipaikka (tammi-huhti) - 50 €
Kesäkausi 1. treenipaikka (touko-elo) - 50 €
Syyskausi 1. treenipaikka (syys-joulu) - 50 €
2. treenipaikka (per kausi) - 30 €
Ympärivuotinen harjoittelu yhteenlaskettuna (yhdellä treenipaikalla) - 150 €
Omatoimiharjoittelumaksu (per kausi) - 25
Varauskalenterimaksu (per kausi) - 15 €

Oma avain omatoimiharjoittelua varten?

Järjestyy! Täytä avainhakemus ja tarkista avaimen lainaamiseen liittyvät säännöt. Avaimen palauttamisen jälkeen takuumaksu palautetaan takaisin. Avainhakemuksen löydät lomakkeet-sivulta. Huomioithan, että mikäli et harjoittele missään ryhmässä, täytyy sinun maksaa myös omatoimiharjoittelumaksua 25 €/kausi.

Hinta
Avaimen takuumaksu 50 €

Omatoimitreenaaminen ei-jäsenen kanssa

Ei-jäsenen on mahdollista käydä yhdessä VAS-jäsenen kanssa treenaamassa omatoimisesti Rantareviirillä tai Vassilassa. Ei-jäseneltä peritään tilojen ja esteiden käytöstä kertamaksu, joka maksetaan suoraan seuran tilille. Ei-jäsentä “isännöivän” jäsenen tulee ilmoittaa s-postitse liisa.metsala@fimnet.fi, jos hänen kanssaan on käynyt ei-jäsen treenaamassa. Isännöivällä jäsenellä tulee luonnollisesti olla kaikki maksut ja talkoovelvoitteet suoritettuna.

Jäsen, joka ei ole maksanut kuukausimaksua, kausimaksua tai omatoimiharjoittelumaksua, voi treenata myös kertamaksulla.

Hinta
Ei-jäsenen kertamaksu omatoimitreenaamisesta jäsenen kanssa 8 €
Jäsenen kertamaksu omatoimitreenaamisesta 4 €

Varaa oma aika treenihetkellesi varauskalenterista!

VAS on ottanut käyttöön varauskalenterin omatoimitreeneille. Varaukset näkyvät kaikille nettisivuilla olevassa varauskalenterissa.

Varauskalenterin käyttö edellyttää kausimaksun tai omatoimiharjoittelumaksun maksamista, talkoopistevelvoitteiden täyttämistä sekä kausittaista varauskalenterimaksun maksamista. Varauskalenterin kautta voit varata korkeintaan tunnin mittaisia henkilökohtaisia harjoitteluaikoja yhden kerrallaan.

Jos haluat varauskalenterin käyttöösi, maksa varauskalenterimaksu (sekä kausimaksu tai omatoimiharjoittelumaksu jos et niitä ole vielä maksanut) ja ota yhteyttä varauskalenterivastaavaan. Saat linkin, jonka kautta pääset tekemään varauksia kalenteriin sekä ohjeet varausten tekemiseen. Lue myös omatoimiharjoittelun säännöt.