Hinnat & jäsenedut

Harrastaminen Vaasan Agility-seuran jäsenille on edullista. Edullista hintaa vastaan saa lisäksi paljon hyviä jäsenetuja.

Jäsenedut

  • Pääsy koko kauden kestäviin harjoitusryhmiin
  • Alennuksia VASin järjestämien kilpailujen ja kurssien osallistumismaksuihin
  • Jäsenlehti VASSportti postitettuna kotiisi kolme kertaa vuodessa
  • Jäsenet ovat kouluttajien lisäksi etusijalla kursseille (agilityssa etusijalla ovat VAS:in lisenssin omaavat)
  • Ilmaiset näyttelyharjoitukset
  • Alennus kuukausittaiseen harjoitusmaksuun (kts. alla)

Liity jäseneksi

Jäsenmaksut

HUOM: Maksathan vuotta 2020 koskevat maksut vasta 1.1.2020 lähtien, kiitos!

Hinta
Jäsenmaksu 20 €/vuosi
Perhejäsenet 10 €/vuosi
Uuden jäsenen liittymismaksu 5 €

Jäsenmaksu on 20 euroa. Saman talouden seuraaville jäsenille (ns. perhejäsenet) maksavat vain puolikkaan jäsenmaksun eli 10 euroa. Perhejäsenille on muutoin samat jäsenedut, mutta heille ei toimiteta erikseen jäsenlehteä. Jäsenmaksu tulee uusia tammikuun aikana. Jäsenyys katkeaa tammikuun jälkeen, mikäli jäsenmaksua ei ole uusittu tammikuussa. Tällöin jäsenyyttä on anottava uudelleen ja maksettava liittymismaksu. Jäsenkortin saat omalta koulutusohjaajalta (kentällä tai hallilla) maksukuitin esittämällä.

Uusien jäsenten tulee aloittaa jäsenhakemuksen täyttämisellä. Uusi jäsenille lähetetään pankkisiirto, kun johtokunta on hyväksynyt hakemuksen. Jäsenhakemus löytyy sähköisenä liity jäseneksi -sivulta.

Maksaminen

Kaikki maksut suoritetaan Vaasan Agility-seuran tilille. Muista merkitä maksun viestikenttään harjoittelijan nimi ja se mitä olet maksamassa. Esim. “Syyskortti 2020 Maija Meikäläinen”. Harjoitusmaksujen kuitit tulee esittää koulutusohjaajalle.

Vastaanottaja Tilinumero
Vaasan Agility-seura ry FI5547270010055121

Harjoittelumaksut

Vain seuran jäsenet ovat oikeutettuja harjoittelemaan ympäri vuoden jatkuvissa harjoitusryhmissä.

Hinta Jäsenille
Kuukausimaksu 35 € 15 €
Kevätkausi (tammi-huhti) - 50 €
Kesäkausi (touko-elo) - 50 €
Syyskausi (syys-joulu) - 50 €
Ympärivuotinen harjoittelu yhteenlaskettuna - 150 €
Omatoimiharjoittelumaksu (per kausi) - 25
Varauskalenterimaksu (per kausi) - 15 €

Oma avain omatoimiharjoittelua varten?

Järjestyy! Täytä avainhakemus ja tarkista avaimen lainaamiseen liittyvät säännöt. Avaimen palauttamisen jälkeen takuumaksu palautetaan takaisin. Avainhakemuksen löydät lomakkeet-sivulta. Huomioithan, että mikäli et harjoittele missään ryhmässä, täytyy sinun maksaa myös omatoimiharjoittelumaksua 25 e/kausi.

Hinta
Avaimen takuumaksu 50 €

Varaa oma aika treenihetkellesi varauskalenterista!

VAS on ottanut käyttöön varauskalenterin omatoimitreeneille. Varaukset näkyvät kaikille nettisivuilla olevassa varauskalenterissa.

Varauskalenterin käyttö edellyttää kausimaksun tai omatoimiharjoittelumaksun maksamista, talkoopistevelvoitteiden täyttämistä sekä kausittaista varauskalenterimaksun maksamista. Varauskalenterin kautta voit varata korkeintaan tunnin mittaisia henkilökohtaisia harjoitteluaikoja yhden kerrallaan.

Jos haluat varauskalenterin käyttöösi, maksa varauskalenterimaksu (sekä kausimaksu tai omatoimiharjoittelumaksu jos et niitä ole vielä maksanut) ja ota yhteyttä varauskalenterivastaavaan. Saat linkin, jonka kautta pääset tekemään varauksia kalenteriin sekä ohjeet varausten tekemiseen. Lue myös omatoimiharjoittelun säännöt.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2020 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta