Tempputunti VAS-junnuille 27.3.2017

Onko perheessänne junnu (alle 18-vuotias lapsi tai nuori), joka haluaisi harrastaa yhdessä koiran kanssa? Jos kiinnostusta löytyy, järjestämme säännöllisen epäsäännöllisesti koiramaista treeniä kevään ja kesän aikana. Kyse ei ole lajiharjoittelusta vaan mukavasta puuhailusta ja eri lajeihin tutustumisesta. Alaikäraja n. 7 vuotta, jotta lapsi pärjää itsenäisesti koiran kanssa.

Ryhmä on nuorille VAS-jäsenille ja jäsenten lapsille. Treenit/tapaamiset ovat maksuttomia, jos perheessänne on maksettuna kausi-, kuukausi- tai omatoimiharkkaajan maksu. Muutoin yhden kerran hinta on 5 euroa (käteismaksu tasarahalla).
Aloitamme 27.3. tempputunnilla (klo 17.30-18.30) Vassilassa (Myrvägen 20, Sulva), jolloin opettelemme erilaisia temppuja ja esittelemme muille junnuille oman koiramme parhaat temput. Ota mukaan makupaloja ja koiralle kunnon panta tai valjaat sekä remmi. Ei flexi-talutinta! Koira on oltava rokotettu Kennelliiton säädösten mukaisesti.
Ilmoittaudu mukaan 22.3. mennessä. Tunti järjestetään, jos osallistujia on viisi tai enemmän!
Ilmoittautumiset: johanna.hietikko-koljonen@netikka.fi
Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi ryhmän toimintaan em. osoitteeseen, vaikka et tällä kertaa pääsisi
mukaan!
1 Kommentti
  1. Jari nikko 4 vuotta sitten

    Moi!

    Missä tuo tilaisuus järjestetään. Tyttäreni Matilda 11v. olisi kiinnostunut. Koiramme on Vehnäterrieri nimeltään Basse 1v.

    t:jari

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2020 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta