Teresa Mäkisen toko- ja rally-tokokoulutus

Teresa Mäkinen kouluttaa tokoa ja rally-tokoa Vaasan Agility-seuran Rantareviiri-kentällä 29.5. 2019 klo 17-21. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa. Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.

Koulutuksen hinta jäsenille 20 e ja ei-jäsenille 30 e. Kesän koulutusohjajille hinta on 15 e. Kuunteluoppilaat 5 e (jäsen) ja 10 e (ei-jäsen)

Maksu VASin tilille. Katso maksutiedot täältä. Merkitse maksun viestiksi Mäkisen koulutus + oma nimi.
Sitovat ilmoittautumiset tehdään yhdessä maksukuitin kanssa osoitteeseen VAStokotiimi@gmail.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko treenata tokoa vai rally-tokoa sekä mahdolliset toiveet koulutukselle sekä mahdolliset haasteet kyseistä lajia ajatellen.

Kouluttajaesittely:
Teresa Mäkinen on kouluttanut useamman vuoden eri yhdistyksissä ja hänen molemmat kisakoiransa ovat valioituneet lajissa ja heiltä löytyy E-P:n kennelpiirin piirinmestaruudet vuosilta 2016-2018 sekä SM-joukkuehopeaa tokosta vuodelta 2016 ja rally-tokosta vuosilta 2017 & 2018. Nuoremman koiransa kanssa Teresa on mukana rally-tokon valmennusrenkaassa ja viime vuoden SM-kisoissa molemmat koirat pääsivät finaaliradalle saakka.

 

Kuva: Sporttirakki

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2019 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta