Työntekijäksi virallisiin agilitykisoihin 10.-11.8.

VAS järjestää seuraavat viralliset agilitykisat elokuussa, 10.-11.8. Näihinkin kisoihin tarvitsemme runsaasti talkoolaisia avustamaan eri tehtävissä. Kisat ovat kaksipäiväiset, ja työntekijäksi voi ilmoittautua molemmiksi tai vain toiseksi päiväksi, myös puolikkaat päivät käyvät. Työntekijät koulutetaan tehtäviinsä, joten ei haittaa, vaikka olisit ensikertalainen. Jokaisen panos on hyödyllinen, ja kisojen seuraaminen työntekijän näkökulmasta on tosi kiinnostavaa.

Voit ilmoittautua työntekijäksi Petri Myllyperkiöllä puhelimitse numeroon 043 8240 493 tai sähköpostilla osoitteeseen petri.myllyperkio@netikka.fi Ilmoittauduthan mahdollisimman pian! Ja muista, että virallisista kisoista talkoopisteet saa tuplana!

3 Kommenttia
 1. Petri Myllyperkiö 6 vuotta sitten

  Lauantaille mahtuisi vielä yksi työntekijä

  Sunnuntaille 2 lk kisaan (klo 11-13.30) edelleen tarve 3-4 työntekijää, joten nyt reippaasti ilmoittautumaan! 🙂

 2. Petri Myllyperkiö 6 vuotta sitten

  Vielä on työpaikkoja viikonlopulle vapaana seuraavasti:

  Lauantai

  Kisat 1A, 1B, n. klo 7.30 – 11: 1-2 hlö
  Kisat 2A, 2B, n. klo 11 – 13.30: 3-4 hlö
  Kisat 3A, 3B, n. klo 13.30 – 18: 2-3 hlö

  Sunnuntai:
  Kisat 2A, 2B, n. klo 11 – 13.30: 3-4 hlö (Kuuluttajan paikka on vapaana kakkosten kisaan. Ylen urheilutoimitushan kuulemma etsii jo Mertarannalle seuraajaa, joten tämä on loistava tilaisuus käytännön työharjoitteluun!!)
  Kisat 3A, 3B, n. klo 13.30 – 18: 1-2 hlö

  Muistattehan myös, että talvikauden harkkapaikkaa varten tarvitaan pisteitä, joten tässä on hyvä tilaisuus ansaita pisteet kaksinkertaisina!! Otan töihin vain sen verran porukkaa kuin todellisuudessa tarvitaan, joten kannattaa varmistaa pisteet ja ilmoittautua ajoissa!

 3. Petri Myllyperkiö 6 vuotta sitten

  Ilmoittautumisia on tullut jo melko hyvin, mutta vielä tarvitaan siis työntekijöitä molemmille päiville, joten kaikki mukaan!

  Olisiko kukaan halukas toimimaan kuuluttajana?

  Ja sen verran korjausta Lauran viestiin, että meilitse voi ilmoittautumiset lähettää osoitteeseen petri.myllyperkio@netikka.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2019 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta