Varauskalenteri omatoimitreenaajille

VAS ottaa käyttöön varauskalenterin omatoimitreeneille. Varauskalenterin kautta jäsenet voivat varata korkeintaan tunnin mittaisia henkilökohtaisia harjoitteluaikoja yhden kerrallaan.

Varauskalenterin käyttö edellyttää kausimaksun tai omatoimiharjoittelumaksun maksamista, talkoopistevelvoitteiden täyttämistä (poikkeuksena tämä kesä, kuten johtis on aiemmin linjannut) sekä varauskalenterimaksun maksamista (15 €/kausi).

Lue tarkemmat omatoimiharjoittelun säännöt nettisivuilta: http://www.vaasanagilityseura.com/seura/omatoimiharjoittelun-saannot/

VASin aiempi varauskalenteri on päivitetty uuteen järjestelmään ja omatoimitreenien varaukset tehdään tähän samaan kalenteriin. Varaukset siis näkyvät kaikille VASin nettisivuilla olevassa varauskalenterissa. Varauskalenterimaksun maksaneet tekevät varaukset itse erillisten ohjeiden mukaan.

Jos haluat varauskalenterin käyttöösi, maksa varauskalenterimaksu (sekä kausimaksu tai omatoimiharjoittelumaksu jos et niitä ole vielä maksanut) ja ota yhteyttä varauskalenterivastaavaan (Meeri Koski) sähköpostitse vaswebmasteri@gmail.com. Saat linkin, jonka kautta pääset tekemään varauksia kalenteriin sekä ohjeet varausten tekemiseen.

Kivaa koiraharrastuskevättä kaikille!

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä Vaasan Agility-seuraan alla olevalla lomakkeella

Sending

©2020 VAASAN AGILITY-SEURA RY - Sivuston toteutti Simo Suoranta