Agilityn alkeiskurssi alkaa – ilmoittaudu hallittavuustestiin

Seuraava agilityn alkeiskurssi alkaa toukokuussa. Alkeiskurssille haluavien tulee osallistua hallittavuus/yhteistyötestiin, joka järjestetään 6.5. illalla. Tarkempi aika, paikka ja muut ohjeet ilmoitetaan ilmoittautuneille. Mahdollinen varapäivä testille on 29.4., jos et pääse 6.5.

Hallittavuustestissä tarkistetaan, että koiran ja ohjaajan yhteistyö on sellaisella tasolla, että he voivat aloittaa agilityn harjoittelun. Agilityssä koira on kytkemättömänä radalla ja sen täytyy myös sietää häiriöitä ympäristössä ilman, että se karkaa omille teilleen. Hallittavuustestissä testataan arkisia asioita, kuten luoksetuloa, muiden koirien ohittamista ja rauhassa odottamista. Testissä ei tarvitse osata agilityyn liittyviä taitoja, kuten esteiden suorittamista, eikä myöskään ns. kilpa- tai rallytokon liikkeitä.

Hallittavuustestiin otetaan max. 20 koirakkoa. Etusijalla ovat VASin jäsenet, jotka ovat tehneet talkoopisteet kesäkautta varten. Testissä hyväksytyt koirakot jatkavat agilityn alkeiskurssille ja muut harrastuskoiran perustaidot -kurssille.

Ilmoittaudu hallittavuustestiin viimeistään 26.4. mennessä ja muista merkitä ilmoittautumiseesi seuraavat tiedot:

– omat yhteystietosi

– perustiedot koirastasi: kutsumanimi, rotu, syntymäaika ja sukupuoli

– oletko VASin jäsen.

Ilmoittautuminen lähetetään osoitteeseen vas.tiedotus@gmail.com

HUOM! Jos olet ilmoittautunut kiinnostuksesi osallistua agilityn alkeiskurssille ennen 10.4.2015 etkä olet saanut sähköpostia hallittavuustestiin liittyen, ilmoittaudu uudestaan osoitteeseen vas.tiedotus@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.