Aineistot VasSportiin viimeistään 26.3.2016

Vuoden ensimmäisen VasSport-lehden aineistopäivää on käytännön syistä jouduttu aikaistamaan muutamalla päivällä ja se onkin tällä kertaa lauantaina 26.3.2016.

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 26.3.2016.

Lisäksi haastamme kaikki Vassilaiset kuvakampanjaan! Lähetä VasSportiin ottamiasi koira-aiheisia kuvia: kuvissa saa mielellään näkyä vuodenaikojen vaihtelut, eri koirarodut, erilaiset harrastuslajit tai ihan vain leppoisa yhdessäolo karvakuonon kanssa. Vuoden lopussa kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kuvat voi lähettää osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com ja kuvien yhteydessä kannattaa mainita kuvaajan nimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.