Aineistot VasSportiin viimeistään 31.3.2018!

Nyt on oikea hetki kerätä viime kuukausien saavutuksia, synttäreitä ja muita muistoja ja lähettää niitä jäsenlehti VasSportiin!
Vuoden ensimmäisen numeron aineistopäivä on maaliskuussa ja ilmestymisajankohta on huhtikuu. Erityisesti toivomme kaikilta valokuvia lehteen!

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 31.3.2018.

Lähetä lehteen myös kuvia!
VasSportiin voit lähettää ottamiasi koira-aiheisia kuvia: kuvissa saa mielellään näkyä vuodenaikojen vaihtelut, eri koirarodut, erilaiset harrastuslajit tai ihan vain leppoisa yhdessäolo karvakuonon kanssa. Kuvat voi lähettää osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com ja kuvien yhteydessä kannattaa mainita kuvaajan nimi. HUOM! Jos lähetät kuvia puhelimella tai sähköpostilla, varmista, että kuva lähetetään alkuperäisenä, ei pienennettynä. Silloin kuvan laatu riittää varmemmin painatettavaksi lehteen. Kansikuviin kaivataan myös pystysuuntaisia valokuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.