Aineistot VasSporttiin viimeistään 1.8.2016 – Kuvia voi vielä lähettää!

Seuraavan VasSport-jäsenlehden aineistopäivä on 1.8.2016 ja ilmestymisajankohta on syyskuun alku. Valokuvia lehteen voit lähettää edelleen!

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 1.8.2016.

Muistathan myös osallistua kuvakampanjaan!
Lähetä VasSportiin ottamiasi koira-aiheisia kuvia: kuvissa saa mielellään näkyä vuodenaikojen vaihtelut, eri koirarodut, erilaiset harrastuslajit tai ihan vain leppoisa yhdessäolo karvakuonon kanssa. Vuoden lopussa kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kuvat voi lähettää osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com ja kuvien yhteydessä kannattaa mainita kuvaajan nimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.