Alkukesän 2016 rally-tokokursseja

Alla alkukesän rally-tokokurssitarjonta! Jokaiselle kurssille ilmoittaudutaan kurssitietojen yhteydessä mainittuina aikoina, muuna aikoina ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Etusijalla kaikille kursseille ovat VAS:n jäsenet, joilla on työpisteet suoritettu. Myöhemmin kesällä voi tulla vielä muitakin kursseja, niistä tiedot myöhemmin.

RALLY-TOKON JATKOKURSSI

Kurssi on tarkoitettu vähintään alokasluokan liikkeet osaaville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan ylempien luokkien (AVO, VOI, MES) kylttejä ja tehdään erilaisia ratatreenejä. Kurssille on etusijalla VAS:n jäset, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 18.-19, alkaen 11.5., 8 krt. Koulutusohjaaja Minna Myllyperkiö.

Ilmoittautumiset alkaen 18.4.2015 minna.myllyperkio@netikka.fi.

Kerro ilmoittautumisessa koirasi ikä, rotu ja mitä sen kanssa on mahdollisesti aiemmin harrastettu, rally-tokohistoria ym., oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 * kk-kortti.

RALLY-TOKON ALKEET

Kurssilla harjoitellaan alokasluokan kylttejä ja lyhyitä ratoja. Sopii kaiken ikäisille ja kokoisille koirille, joilla on perustottelevaisuus hallussa (suositellaan, että ennen kurssia on käyty joku perustottelevaisuuskurssi tai vastaava). Kurssille on etusijalla VAS:n jäset, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään maanantaisin klo 18.-19., alkaen 9.5., 8 krt. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria. Koulutusohjaajat Satu Palomaa ja Mirjam Axell.

Ilmoittautumiset alkaen 18.4.2015 osoitteeseen miraxell@hotmail.com.

Kerro ilmoittautumisessa koirasi ikä, rotu ja mitä sen kanssa on mahdollisesti aiemmin harrastettu, miten perustottelevaisuus on hallussa ym., oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 * kk-kortti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.