Esa Lehdistön koulutus 30.11.–1.12.

VAS järjestää agilityn koulutusohjaajille sekä koulutusohjaajana toimisesta kiinnostuneille koulutusviikonlopun 30.11.-1.12. Saamme paikalle kokeneen kouluttajan, Esa Lehdistön.

Lauantaina 30.11. keskitytään kouluttajana toimimiseen eli

  • saadaan oppia kouluttamisesta
  • harjoitellaan jonkin verran käytännössä Esan valvovan silmän alla toisten kouluttamista, eli käydään läpi myös sitä, mitä kouluttaja seuraa, miten, sekä mihin koirakolle annettavat ohjeet perustuvat

Sunnuntaina 1.12. on muuten tavallisempi vierailevan kouluttajan koulutus, mutta lisäksi koulutukseen tuleville annetaan mahdollisuus seurata ja kuulla lisää näkökantoja samalla, kun Esa kouluttaa koirakkoa.

Molempina päivinä mukaan mahtuu 12 koirakkoa.

– VASin jäsenet osallistuvat lauantaille maksutta, kuunteluoppilaspaikka sunnuntaina on myös maksuton. Koirakkopaikka sunnuntain koulutukseen on 15 euroa.

– Ei-jäsenen osallistuminen koko viikonlopulle on 50 euroa, koirakkopaikka pelkästään sunnuntaille 30 euroa, kuunteluoppilaspaikka lauantaina tai sunnuntaina on 10 euroa.

Ilmoittautumiset etukäteen Timo Teilerille (timo.teileri@gmail.com). Ei-jäsenten ilmoittautumisia otetaan vastaan 23.11. alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.