Forsellin tokokoulutus 5.3.2017

Päivitetty 20.2.: Varapaikoille otetaan vielä koirakoita, kuunteluoppilaspaikoille mahtuu!

Marianne Forsell tulee kouluttamaan tokoa Vaasan seudulle kahdeksi päiväksi. Koulutus järjestetään yhteistyössä Merenkurkun noutajien kanssa, joten mikäli paikkoja jää vapaaksi, on mahdollisuus saada kahtena päivänä Mariannen koulutusta (VASin päivä sunnuntai 5.3. ja MeNou:n päivä lauantai 4.3.).

Näin Marianne kertoo itsestään: ”Olen Marianne Forsell, helsinkiläinen koiraharrastaja. Sain ensimmäisen oman koirani vuonna 2003. Vuosien kuluessa koirien kanssa harrastamisesta on tullut minulle enemmänkin jo elämäntapa. TOKO on ollut aina päälaji koirieni kanssa. Lisäksi harrastan näyttelyitä ja pyrin kouluttamaan koiriani myös rodunomaisiin kokeisiin, sen minkä aika TOKOlta antaa myöden. Aikaisemmat jo edesmenneet kaksi sileäkarvaisen noutajaani olen kouluttanut Suomen Tottelevaisuusvalioiksi ja toinen niistä oli myös Norjan ja Ruotsin TVA. Tämän hetkinen kisakoirani on 3,5-vuotias flatti Lahja (FI MVA FI TVA Flatkiss Guilty Intent). Lahjan kanssa kuulumme TOKOn valmennusrenkaaseen ja viime vuonna edustimme Suomea myös maajoukkueessa TOKOn MM- ja PM-kilpailuissa.

TOKOssa yhtenä tärkeimpänä asiana pidän hyvän suhteen rakentamista ohjaajan ja koiran välille. Tavoitteena iloinen ja tottelevainen koira, joka on hyvässä yhteistyössä ohjaajansa kanssa.

Odotan jo innolla Vaasan koulutusviikonloppua, tapaamisiin maaliskuussa!”

Mariannen tokovideoita

Ilmoittautumistiedot:

Osallistumismaksut: VASin jäsenet 30 e/koira, muut 45 e/koira. Kuunteluoppilaspaikka: VASin jäsenille ilmainen, muut 7 e/pvä. VASin jäsenet etusijalla su 5.3. koulutuspäivään, kun ilmoittautuvat viimeistään 19.2. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 26.2. : heidi.troberg@tritonia.fi. HUOM! Muista merkitä viestin otsikkoon “Forsellin tokokoulutus 5.3.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.