Hae agilityn tehovalmennukseen 2015-2016

Vaasan agility-seura ry järjestää jäsenilleen agilityn tehovalmennusohjelman nyt kolmantena vuotena peräjälkeen. Tehovalmennus käynnistyy lokakuussa ja jatkuu kevääseen saakka. Valmennuksia on noin kerran kuukaudessa enimmäkseen ulkopuolisten valmentajien johdolla. Ohjelmassa on huipputason lajivalmennusta ja mm. agilityleiri Mouhijärvellä.

Tehovalmennukseen haetaan 16 tavoitteellista koirakkoa, jotka tähtäävät pitkälle. Aiempi kilpailukokemus ja – menestys huomioidaan valintoja tehtäessä. Tehovalmennuksen hakuaika on 29.8.-10.9 ja valinnat ilmoitetaan 17.9. Ohjelmaan haetaan seuran kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Lisätietoja Noora Takaveräjältä (noora.takaveraja@hotmail.com).

Tehovalmennuksen maksu määräytyy toteutuneiden kustannusten mukaisesti, kuitenkin enimmillään 250 euroa. Valinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja sen jälkeen paikka vahvistetaan 50 euron ennakkomaksulla. Myöhemmät maksut hoidetaan 50 euron erissä noin kahden kuukauden välein. Agilityleirin majoitus- ja matkakulut eivät sisälly ohjelman kokonaishintaan. Yksittäisiä koulutuspaikkoja voi myydä seuran sisällä eteenpäin esteen sattuessa. Seuran jäsenet ovat tervetulleita lajivalmennusten kuunteluoppilaiksi ilman erillistä maksua.

TEHOVALMENNUKSEN OSALLISTUMISKRITEERIT

– VASin jäsenyys & lisenssi
– Viikkoryhmään pääsy syyskaudella 2015
– Koiran ikä vähintään 18kk
– Sitoutuminen koko koulutusohjelmaan
– Vain yksi koira per ohjaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.