Hae syyskauden 2015 kilpatokoryhmään 17.8. mennessä

Haku syyskauden 2015 kilpatokoryhmään on alkanut. Kesäkaudesta 2015 lähtien yksi kriteeri on, että kaikkien ryhmään pyrkivien koirakoiden tulee osallistua yhteistyötestiin. Yhteistyötestin tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Jos koirakko on suorittanut yhteistyötestin hyväksytysti keväällä 2015, sen ei tarvitse osallistua testiin uudestaan.
Ilmoittautuminen kilpatokoryhmään päättyy 17.8.
Kohderyhmä:
– tokossa kilpailevat koirakot (ALO-EVL)
– kisauraa aloittelevat koirakot (esim. osallistunut epävirallisiin, tavoitteena osallistua ko. kaudella virallisiin/epävirallisiin kisoihin ja tokoa on jo treenattu sen verran, että se on lajina tuttu ja vähintään alokasluokan liikkeet hyvin työn alla)
Koulutusjärjestelyt:
– ryhmällä ei erillistä koulutusohjaajaa
– ryhmän sisällä kiertävät vetovuorot, jokainen ryhmäläinen vetää treenit kilpatokoryhmälle 1-3 krt kauden aikana (vetokerrat riippuvat ryhmän koosta)
– ryhmä aloittaa kokoontumalla ilman koiria suunnittelemaan vetovuorot ja muut järjestelyt
Vaatimukset ryhmäläisille:
– ryhmäläisten on itse otettava vastuu oman koiran treeneistä (suunnittelu, harjoittelu), neuvoja ja apuja saa muilta ryhmäläisiltä
– osallistuu aktiivisesti yhdistyksen toko/petotoimintaan
– jokainen ryhmäläinen sitoutuu vetämään 4 kertaa harjoituksia jollekin muulle toko/petokurssille ao. treenikaudella (tätä vastaan johtokunta on myöntänyt erillistä koulutusrahaa ulkopuolisten kouluttajien käyttämiseen kilpatokoryhmässä)
– hyväksytty yhteistyötesti
Ilmoittautuminen 17.8.2015 mennessä:
– sähköpostitse Heidille heidi.troberg@tritonia.fi
– laita ilmoittautumiseen: omat yhteystiedot (puh, s-posti, boardtunnus), koiran tiedot (nimi, rotu, missä luokassa kisaa/tavoite), onko VAS:n jäsen, työpisteet, minkä kurssin olet kiinnostunut vetämään muille (kurssin voi vetää myös puoliksi jonkun toisen kanssa)
Harjoittelu:
– harjoitusaika: alustavasti perjantaisin, mutta tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin. Lisäksi pidetään kerran kuukaudessa kokeenomaiset treenit (aika ja paikka näillä vaihtelee)
– harjoitusmaksu: ajankohtainen kuukausi- tai kausimaksu tai leimakortit tai työpisteet
– HUOM! Etusijalla ryhmään ovat ne VASin jäsenet, jotka ovat tehneet kautta varten vaadittavat työpisteet. Ryhmää voidaan tarvittaessa täydentää kauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.