Haku kesäkauden 2017 kilpatokoryhmään

Haku kesäkauden 2017 kilpatokoryhmään on alkanut.

Kohderyhmä:
– tokossa kilpailevat koirakot (ALO-EVL) ja tavoitteellisesti kisaamaan tähtäävät koirakot
Koulutusjärjestelyt:
– ryhmällä ei erillistä koulutusohjaajaa, autetaan ja ohjataan toisiamme yhdessä. Ryhmä sopii keskenään treenijärjestelyt.
Vaatimukset ryhmäläisille:
– ryhmäläisten on itse otettava vastuu oman koiran treeneistä (suunnittelu, harjoittelu), neuvoja ja apuja saa muilta ryhmäläisiltä
– hyväksytty yhteistyötesti tai vastaavalla tavalla osoitettu koiran olevan hallinnassa (esim. koekäynnit)

Kesäkaudesta 2015 lähtien yksi kriteeri on, että kaikkien ryhmään pyrkivien koirakoiden tulee osallistua yhteistyötestiin. Yhteistyötestin tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Jos koirakko on suorittanut yhteistyötestin hyväksytysti keväällä 2015 tai myöhemmin, sen ei tarvitse osallistua testiin uudestaan. Yhteistyötestissä varmistetaan koiran yleinen hallittavuus ja yhteistyö ohjaajan kanssa. Tarkoituksena ei ole testata yksittäisiä koeliikkeitä.

Ilmoittautuminen 30.4.2017 mennessä:

– sähköpostitse Minnalle minna.myllyperkio@netikka.fi
– laita ilmoittautumiseen: omat yhteystiedot (puh, s-posti), koiran tiedot (nimi, rotu, missä luokassa kisaa/tavoite), onko VAS:n jäsen, työpisteet
Harjoittelu:
– harjoitusaika: keskiviikkoisin n. klo 18.-20. eri paikoissa eri puolella Vaasaa
– HUOM! Etusijalla ryhmään ovat ne VASin jäsenet, jotka ovat tehneet kautta varten vaadittavat työpisteet. Ryhmää voidaan tarvittaessa täydentää kauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.