Haku kesän 2016 kilpatokoryhmään

Haku kesäkauden 2016 kilpatokoryhmään on alkanut.

Kohderyhmä:
– tokossa kilpailevat koirakot (ALO-EVL)
– kisauraa aloittelevat koirakot (esim. osallistunut epävirallisiin, tavoitteena osallistua ko. kaudella virallisiin/epävirallisiin kisoihin ja tokoa on jo treenattu sen verran, että se on lajina tuttu ja vähintään alokasluokan liikkeet hyvin työn alla)
Koulutusjärjestelyt:
– ryhmällä ei erillistä koulutusohjaajaa, autetaan ja ohjataan toisiamme yhdessä
– pyritään saamaan muutaman kerran kauden aikana ulkopuolinen kouluttaja kehittämään osaamista

Vaatimukset ryhmäläisille:
– ryhmäläisten on itse otettava vastuu oman koiran treeneistä (suunnittelu, harjoittelu), neuvoja ja apuja saa muilta ryhmäläisiltä
– osallistuu aktiivisesti yhdistyksen toko/petotoimintaan
– jokainen ryhmäläinen sitoutuu vetämään 4 kertaa harjoituksia jollekin muulle toko/petokurssille ao. treenikaudella (tätä vastaan johtokunta on myöntänyt erillistä koulutusrahaa ulkopuolisten kouluttajien käyttämiseen kilpatokoryhmässä)
– hyväksytty yhteistyötesti tai vastaavalla tavalla osoitettu koiran olevan hallinnassa (esim. koekäynnit)

Kesäkaudesta 2015 lähtien yksi kriteeri on, että kaikkien ryhmään pyrkivien koirakoiden tulee osallistua yhteistyötestiin. Yhteistyötestin tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Jos koirakko on suorittanut yhteistyötestin hyväksytysti keväällä 2015 tai myöhemmin, sen ei tarvitse osallistua testiin uudestaan. Yhteistyötestissä varmistetaan koiran yleinen hallittavuus ja yhteistyö ohjaajan kanssa. Tarkoituksena ei ole testata yksittäisiä koeliikkeitä.

Ilmoittautuminen 8.5.2016 mennessä:
– sähköpostitse Heidille heidi.troberg@tritonia.fi
– laita ilmoittautumiseen: omat yhteystiedot (puh, s-posti, boardtunnus), koiran tiedot (nimi, rotu, missä luokassa kisaa/tavoite), onko VAS:n jäsen, työpisteet, minkä kurssin olet kiinnostunut vetämään muille (kurssin voi vetää myös yhdessä jonkun toisen kanssa)
Harjoittelu:
– harjoitusaika: perjantaisin klo 18-20. Lisäksi pidetään kokeenomaiset treenit (aika ja paikka näillä vaihtelee)
– harjoitusmaksu: ajankohtainen kuukausi- tai kausimaksu tai työpisteet
– HUOM! Etusijalla ryhmään ovat ne VASin jäsenet, jotka ovat tehneet kautta varten vaadittavat työpisteet. Ryhmää voidaan tarvittaessa täydentää kauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.