Vielä ehdit hakea mukaan tokon kilparyhmään

Tokon kilpailevat -ryhmää täydennetään koko ajan, hakutiedot ryhmään ovat seuraavat:

Kohderyhmä:
– tokossa kilpailevat koirakot (ALO-EVL)
– kisauraa aloittelevat koirakot (esim. osallistunut epävirallisiin, tavoitteena osallistua ko. kaudella virallisiin/epävirallisiin kisoihin ja tokoa on jo treenattu sen verran, että se on lajina tuttu ja vähintään alokasluokan liikkeet hyvin työn alla)

Koulutusjärjestelyt:
– ryhmällä ei erillistä koulutusohjaajaa
– ryhmän sisällä kiertävät vetovuorot, jokainen ryhmäläinen vetää treenit muille 1-3 krt kauden aikana (vetokerrat riippuvat ryhmän koosta)
– ryhmä aloittaa kokoontumalla ilman koiria suunnittelemaan vetovuorot ja muut järjestelyt

Vaatimukset ryhmäläisille:
– ryhmäläisten on itse otettava vastuu oman koiran treeneistä (suunnittelu, harjoittelu), neuvoja ja apuja saa muilta ryhmäläisiltä
– jokainen ryhmäläinen sitoutuu vetämään 4 kertaa harjoituksia jollekin muulle toko/petokurssille ao. treenikaudella (johtokunta on myöntänyt erillistä koulutusrahaa ulkopuolisten kouluttajien käyttämiseen)

Ilmoittautuminen:
– sähköpostitse Tiinalle teputtonen@gmail.com
– laita ilmoittautumiseen: omat yhteystiedot (puh, s-posti, boardtunnus), koiran tiedot (nimi, rotu, missä luokassa kisaa/tavoite), onko VAS:n jäsen, työpisteet, minkä kurssin olet kiinnostunut vetämään muille (kurssin voi vetää myös puoliksi jonkun toisen kanssa)
Harjoittelu:
– harjoitusaika: selviää kesän aikataulujen vahvistamisen jälkeen. Lisäksi pidetään kerran kuukaudessa kokeenomaiset treenit (aika ja paikka näillä vaihtelee)
– harjoitusmaksu: ajankohtainen kuukausi- tai kausimaksu tai leimakortit tai työpisteet
– HUOM! Etusijalla ryhmään ovat ne VASin jäsenet, jotka ovat tehneet kautta varten vaadittavat työpisteet. Ryhmää voidaan tarvittaessa täydentää kauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.