Haku tokon kilparyhmään kesäkaudeksi 2015

Haku kesäkauden 2015 kilpatokoryhmään on alkanut. Uutena kriteerinä kesäkaudelle 2015 on, että kaikkien ryhmään pyrkivien koirakoiden tulee osallistua yhteistyötestiin. Yhteistyötesti järjestetään 29.4. illalla. Tarvittaessa voidaan järjestää toinen testitilaisuus, mikäli kaikki ryhmään hakijat eivät pääse 29.4. (mainitse ilmoittautumisessasi, mikäli et pääse 29.4.). Ilmoittautuminen kilpatokoryhmään päättyy 24.4.

Kohderyhmä:
– tokossa kilpailevat koirakot (ALO-EVL)
– kisauraa aloittelevat koirakot (esim. osallistunut epävirallisiin, tavoitteena osallistua ko. kaudella virallisiin/epävirallisiin kisoihin ja tokoa on jo treenattu sen verran, että se on lajina tuttu ja vähintään alokasluokan liikkeet hyvin työn alla)

Koulutusjärjestelyt:
– ryhmällä ei erillistä koulutusohjaajaa
– ryhmän sisällä kiertävät vetovuorot, jokainen ryhmäläinen vetää treenit kilpatokoryhmälle 1-3 krt kauden aikana (vetokerrat riippuvat ryhmän koosta)
– ryhmä aloittaa kokoontumalla ilman koiria suunnittelemaan vetovuorot ja muut järjestelyt

Vaatimukset ryhmäläisille:
– ryhmäläisten on itse otettava vastuu oman koiran treeneistä (suunnittelu, harjoittelu), neuvoja ja apuja saa muilta ryhmäläisiltä
– osallistuu aktiivisesti yhdistyksen toko/petotoimintaan
– jokainen ryhmäläinen sitoutuu vetämään 4 kertaa harjoituksia jollekin muulle toko/petokurssille ao. treenikaudella (tätä vastaan johtokunta on myöntänyt erillistä koulutusrahaa ulkopuolisten kouluttajien käyttämiseen kilpatokoryhmässä)
– hyväksytty yhteistyötesti (testi järjestetään 29.4. illalla)

Ilmoittautuminen 24.4.2015 mennessä:
– sähköpostitse Tiinalle teputtonen@gmail.com
– laita ilmoittautumiseen: omat yhteystiedot (puh, s-posti, boardtunnus), koiran tiedot (nimi, rotu, missä luokassa kisaa/tavoite), onko VAS:n jäsen, työpisteet, minkä kurssin olet kiinnostunut vetämään muille (kurssin voi vetää myös puoliksi jonkun toisen kanssa)

Harjoittelu:
– harjoitusaika: perjantaisin klo 18-20. Lisäksi pidetään kerran kuukaudessa kokeenomaiset treenit (aika ja paikka näillä vaihtelee)
– harjoitusmaksu: ajankohtainen kuukausi- tai kausimaksu tai leimakortit tai työpisteet
– HUOM! Etusijalla ryhmään ovat ne VASin jäsenet, jotka ovat tehneet kautta varten vaadittavat työpisteet. Ryhmää voidaan tarvittaessa täydentää kauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.