Haku VAS:n rally-tokon PiirMest- ja SM-joukkueisiin

Rally-tokon piirinmestaruuskisat
Rally-tokon piirinmestaruuskisat järjestetään Vöyrillä 3.9.2016. Joukkue voi koostua kolmesta alempien luokkien (ALO, AVO) ja kahdesta ylempien luokkien (VOI, MES) koirasta. Koiran on oltava puhdasrotuinen ja sen ohjaajan kotipaikkakunnan pitää olla Vaasan kennelpiirin alueella sekä hänen pitää olla edustamansa yhdistyksen jäsen. VAS voi lähettää kisoihin yhden tai useamman joukkueen.

Rally-tokon SM-kilpailut
Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Lahdessa 1.10.2016. Ensisijaisesti pm-joukkue edustaa VAS:ia myös SM-kilpailuissa. Joukkue muodostuu enintään kolmesta alempien luokkien (ALO, AVO) ja enintään kahdesta ylempien luokkien (VOI, MES) koirasta. Lisäksi joukkueessa voi olla kaksi varakoiraa. Koiralla pitää olla vähintään yksi hyväksytty tulos luokasta, johon ilmoittautuu. Tarkemmat säännöt http://rally-tokosm2016.fi/index.php/ilmo-saannot. Kisoihin otetaan rajoitettu määrä joukkueita, joten vasta ilmoittautumisen jälkeen tiedetään pääseekö joukkueemme kisaan. HUOM! SM-joukkueeseen hakevat sitoutuvat siihen, etteivät kisaa joukkueeseen hakemisen jälkeen niin, että eivät voi kisata enää SM-kilpailuissa ilmoittamassaan luokassa eli joukkueeseen hakemisen jälkeen koirakon luokkaa ei voi enää vaihtaa.

Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä ohjaajan nimi, koiran virallinen nimi, kisaluokka, kopio kisakirjasta ja oletko kiinnostunut edustamaan VAS joko pm- ja/tai SM- kilpailuissa osoitteeseen minna.myllyperkio@netikka.fi viimeistään 30.6.2016.

Toko-/petotiimi valitsee joukkueet ilmoittautumisajan jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.