Heidi Kailion tokokoulutus Vassilassa 26.10.2014 – TÄYNNÄ!

Päivitetty 24.10.: Koulutus alkaa klo 9. Ruokatauko pidetään noin 11.40-12.40. Koirakkopaikat ovat täynnä, mutta kuunteluoppilaita mahtuu mukaan rajattomasti. VASin jäsenet kuuntelevat koulutuksen ilmaiseksi, muilta kuunteluoppilaspaikka on 7 euroa (ota mukaan tasaraha tai kuitti maksusta, maksetaan VASin tilille FI5547270010055121, viestiksi tokokoulutuksen kuuntelu 26.10.2014).

Aiempi uutinen koulutuksesta:

Kailion tokokoulutus on suunnattu kilpatottelevaisuudesta kiinnostuneille tokokoirakoille ja se sopiikin kaikille tokoa treenaaville koirakoille. Osallistujat voivat harjoitella toivomiaan liikkeitä tai liikkeiden osia ja koulutustilaisuus sisältää sekä yksilötreeniä että tarvittaessa ryhmäliikkeitä tai treenausta pienryhmissä. Mukaan tälle Vassilassa pidettävälle kurssille mahtuu 8 koirakkoa, etusija koulutusohjaajilla sekä VAS:n jäsenillä.

Koulutus maksaa 12,5 € joka viikko kouluttavalle VAS:n jäsenelle ja 15 € harvemmin kouluttavalle seuramme jäsenelle. Ei-kouluttavat VAS:ilaiset maksavat 17,5 € ja muut kuin jäsenet 50 €. Kuunteluoppilaita mahtuu mukaan rajattomasti! Vas:n jäsen kuuntelee koulutuksen ilmaiseksi, muut 7 eurolla.

Lisätiedustelut sekä ilmoittautumiset keskiviikosta 1.10. alkaen Tiina Puttoselle sähköpostitse: teputtonen@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa omat yhteystiedot sekä onko VAS:n jäsen ja lisäksi koiran tiedot (nimi, ikä, rotu ja mahdollinen kilpaluokka sekä lyhyt kuvaus tokotaidoistanne). Muistathan mainita mikäli sinulla on jotakin erityistä mitä haluat treenata tai mihin kaipaisit Kailiolta neuvoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.