Heinäkuun agilityn teemakoulutukset – ILMOITTAUDU

Heinäkuu on teemakuu!

Agilityn viikottaisryhmät ovat tauolla 30.6 – 1.8. (viikot 27-31), mutta tänä aikana iltaisin eri teemojen mukaisia treenejä.

Ilmoittaudu koulutuksiin Doodlessa oheisella linkillä: http://doodle.com/2x8xsg98s6f6nws8

Ilmoittautumisen tietoja voi muokata vielä jälkikäteen, joten ei huolta vaikka et heti alkuun tiedä osallistumisesta kaikkien heinäkuun koulutusten osalta.

Koulutukset alkavat aina klo 19:00 (poikkeus 23.7. klo 19:30) ja kestävät enintään kaksi tuntia riippuen osallistujien määrästä. Koulutus perutaan, mikäli siihen ei ole tullut ilmoittautumisia 2 tuntia ennen sen alkua.
Huom! Ilman koiria tehtävissä treeneissä (radanluku, säännöt, ohjaajan fysiikka – mahdollisesti myös motivointi -koulutukset) ei ole rajoitusta osallistujamäärälle, muissa max. koirakkomäärä on 8 ensin ilmoittautunutta. Mahdollisista muutoksista (esim. 2 kouluttajaa) ilmoitetaan tässä.

HUOM! Koulutukset ovat järjestetty ensisijaisesti agilityn viikkoryhmissä treenaaville. Mikäli haluat osallistua agiviikkoryhmien ulkopuolelta, toimita kuitti maksetusta kausimaksusta (40€) koulutusvastaavan sähköpostiin timoteileri@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.