Janikan ja Dafin EO-tukikoulutukset 6.5. ja 10.6.

Tue Janikan ja Dafin kisamatkaa Itävaltaan European Open -kilpailuihin osallistumalla järjestettyihin tukikoulutuksiin. Agilitykoulutukset järjestetään Vaasan Agilityseuran ulkokentällä Rantareviirillä (osoite: Sanmarkinkatu).

Koulutus on koko kentän ratatreeniä, joka sopii kaikentasoisille koirakoille. Koulutukseen sisältyy ratapiirros, yhteinen rataantutustuminen ja n. 20 minuuttia yksilöllistä treeniaikaa. Treenit ovat erilaiset molempina päivinä, joten halutessasi voit ilmoittautua molemmille päiville.

Ilmoittautuminen aukeaa heti. Kaikki halukkaat voivat ilmoittautua jo koulutuksiin. Ensimmäisen viikon ajan VAS-jäsenillä on etuoikeus koulutuksiin. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ensimmäisen treenin ilmo päättyy 30.4. ja toisen 3.6.

Koulutuksen hinta:
VAS-jäsenet 25e/treeni
Muut 30 e/treeni

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen janika.majasaari@hotmail.com.

Koulutus maksetaan Vaasan Agilityseuran tilille: FI5547270010055121 KUN Janika on vahvistanut mahdutko mukaan koulutukseen. Kun kuitti maksusta on toimitettu sähköpostitse on vahvistanut paikkansa koulutukseen.

Ilmoittautumisessa kerro seuraavat asiat:
ohjaajan nimi, seura, koiran nimi, rotu, ikä, koko ja taso sekä koulutuspäivä(t), jolle ilmoittaudut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.