Jäsen- ja harjoitusmaksut vuonna 2016

Muistathan maksaa jäsenmaksusi tammikuun aikana mikäli haluat jatkaa VASsin jäsenenä! Mikäli et halua enää jatkaa jäsenenä, laitathan siitä sähköpostia satu.palomaa@netikka.fi niin en turhaan kysele maksun perään 🙂 Jos jäsenmaksua ei hoideta tammikuun aikana, perimme 5 euron liittymismaksun uudelleen.

Kausimaksut tulee maksaa viimeistään 11.1. mennessä tai ilmoittaa pistevastaavalle (Anni Rajala), mikäli aikoo maksaa harjoituksensa pisteillä.

Lyhytkurssien (esim. 4-8 krt) osalta harjoitusmaksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua (esim. 4 kerran kurssi = 1 x kk-kortti ellei henkilöllä ole voimassa olevaa kausikorttia tai maksa pisteillä).

Koulutusohjaajat tarkistavat harkkaajilta kuitit ja merkitsevät kuittia näyttäneiden osalta maksun ok maksetulta ajalta. Rahastonhoitaja tarkistaa jäsenmaksut ja omatoimiharjoittelijoiden maksut, jotka tulee olla maksettua myös 11.1. mennessä.

Treenimaksut ovat jäsenille: kevätkausi 40 euroa, kuukausikortti = 13 euroa. Omatoimiharjoittelu (avaimen lunastaminen) edellyttää maksettua kausimaksua (40 euroa/20 euroa, jos ei harjoittele ohjatussa ryhmässä lainkaan).

VAS tilisiirtopohja
Voit käyttää tilisiirtopohjaa maksaessasi jäsen- ja harjoitusmaksuja, muistathan merkitä mitä olet maksamassa ja kenen puolesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.