Joka koiran harrastuskurssi touko-kesäkuussa 2017

Päivitetty 16.5.: Kurssi on täynnä!

Haluatko aloittaa koirasi kanssa jonkin harrastuslajin? Lajista riippumatta tarvitaan tiettyjä perustaitoja. Palkitseminen ja motivointi perusteet täytyy hallita, jotta koiralle voi opettaa haluamiaan asioita. Häiriössä työskentely, yhteistyö ohjaajan kanssa, paikallaolo ja hallittu irtoaminen ohjaajasta toimivat peruskivinä useimmissa ohjatuissa lajeissa. Näitä harjoitellaan esim. arkitaitojen kuten kontaktin, hihnakävelyn ja luoksetulon muodossa, mutta myös temppujen, jäljestämisen ja esine-etsinnän kautta.

Tämä 8 kerran kurssi soveltuu erityisesti nuorille koirille, mutta kaikki koirat ikään katsomatta ovat tervetulleita mukaan. Kurssille ovat etusijalla VASin jäsenet, jotka ovat tehneet työpisteet kesäkaudelle. Kurssille mahtuu max. 8 koirakkoa. Koulutusohjaajina Tiina Puttonen ja Satu-Mikaela Burman.

Ilmoittautuminen 23.5.2017
mennessä teputtonen@gmail.com tai tekstiviestillä 040 778 0867.
HUOM! Laita ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: Nimi, s-posti, puhelinnumero, koiran kutsumanimi, rotu, ikä, mahdolliset aiemmat harrastukset. Koirien rokotusten on oltava kunnossa kurssin alkaessa.
Kurssin hinta on VASin jäsenille 26 euroa ja muille 60 euroa (tai voimassa oleva kausikortti). Ilmoittaudu ensin, maksa sen jälkeen kurssi ja ota kuitti mukaan ensimmäisellä kerralla. Tarkemmat maksutiedot kohdasta Hinnat ja jäsenedut.

Kurssipäivät ovat seuraavat (huomaa, että viikonpäivä ja paikka vaihtelee), kurssi alkaa aina klo 19.
ma 29.5. Tavataan Rantareviiri-kentällä (Sanmarkinkadun päässä, pesäpallostadionin takana)
to 1.6.
ke 7.6.
ma 12.6.
ma 19.6.
ke 21.6.
ma 26.6.
to 29.6.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.