TÄMÄ SIVU EI ENÄÄ OLE KÄYTÖSSÄ!

Kaikkien viikottaisissa agilityryhmissä treenaavien edellytetään olevan paitsi VAS:in jäseniä, myös omaavan SAGI:n agilitylisenssin, jossa VAS on lisenssiseura.

Huom! Rallytoko-, toko- ja petokursseille otetaan kurssilaiset ilmoittautumalla suoraan kurssille silloin, kun ilmoittautuminen on avattu. Ei siis tällä lomakkeella!

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan jäsenille paikan koiran tason mukaisessa ryhmässä ja lisäksi järjestämään irtokursseja (pentukurssi, arkitottelevaisuus jne.) Kaikkiin Vaasan Agility-seura ry:n jatkuviin ryhmiin on aina etusija jäsenillä, mutta jäsenyys ei kuitenkaan automaattisesti takaa paikkaa haluamassasi harkkaryhmässä.

Ilmoitamme vapaista paikoista ensisijaisesti sähköpostilla, joten ilmoita yhteystietoihisi sellainen sähköpostiosoite, jota seuraat säännöllisesti. Ilmoita jäsensihteerille JOS yhteystietoihisi tulee muutoksia tai et enää tarvitsekaan harjoittelupaikkaa.
[gn_note color=”#FFCC00″]Huomioitavaa

Agilityn alkeisiin jonottavat: ennen ryhmän aloittamista ryhmään pyrkiville voidaan järjestää yhteistyötesti, jonka perusteella paikata jaetaan. Alkeisryhmään ei pääse, mikäli koira ei ole ohjaajan hallinnassa myös kytkemättömänä.

Suosittelemme huolellista taustatietojen ilmoittamista, koska niiden avulla on helpompi löytää sopivasta ryhmästä paikka.[/gn_note]