Junior handler -tunti VAS-junnuille 28.4.

PERUTTU!
Vähäisen osallistujamäärän vuoksi siirretään JH-tunti myöhempään ajankohtaan (kesälle). Seuraa ilmoittelua!

 

VAS-junnuille ohjelmassa Junior handler -koulutusta perjantaina 28.4. klo 18-19 (Vassilassa, Myrvägen 20, Sulva). Harjoittelemme siis koiran esittämistä Junior handler -kisoissa, lapsi ja koira -kisoissa, mätsäreissä ja tavallisissa koiranäyttelyissä.

Mukana on tuore Vaasan kennelpiirin Junior Handler -piirinmestari ja SM-osakilpailun kolmas Veera Haapanen kertomassa parhaat vinkkinsä JH-kisoihin.

Mitä on Junior handler -kisat: http://www.kennelliitto.fi/nuorille/mina-ja-koirani/koiramaisia-harrastuksia/junior-handler

Ota mukaan makupaloja ja koiralle kunnon panta sekä remmi. Ei flexi-talutinta! Koira on oltava rokotettu Kennelliiton säädösten mukaisesti.

Treenit/tapaamiset ovat maksuttomia, jos perheessänne on maksettuna kausi-, kuukausi- tai omatoimiharkkaajan maksu. Muutoin yhden kerran hinta on 5 euroa (käteismaksu tasarahalla).

Ilmoittaudu mukaan 26.4. mennessä. Tunti järjestetään, jos osallistujia on viisi tai enemmän!
Ilmoittautumiset: johanna.hietikko-koljonen@netikka.fi

 

Onko perheessänne junnu (alle 18-vuotias lapsi tai nuori), joka haluaisi harrastaa yhdessä koiran kanssa? Jos kiinnostusta löytyy, järjestämme säännöllisen epäsäännöllisesti koiramaista treeniä kevään ja kesän aikana. Kyse ei ole lajiharjoittelusta vaan mukavasta puuhailusta ja eri lajeihin tutustumisesta. Alaikäraja n. 7 vuotta, jotta lapsi pärjää itsenäisesti koiran kanssa.

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi ryhmän toimintaan em. osoitteeseen, vaikka et tällä kertaa pääsisi mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.