Perustottelevaisuuskurssilla ja junnuagissa vielä tilaa – ilmoittaudu nyt!

Perustottelevaisuuskurssi: tiistaisin klo 18-18.45, alkaen 3.3.2015 (8 kertaa, viikot 10-17)

Perustottelevaisuus-kurssilla harjoitellaan osallistujien taitotason mukaan muun muassa luoksetuloa, paikallaoloa, muiden koirien ohittamista, luoksepäästävyyttä sekä kontaktin pitoa häiriötilanteissa. Kurssilaisten omat treenitoiveet otetaan myös huomioon.. Kurssille on etusijalla VAS:n jäsenet, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään tiistaisin klo 18.00-18.45, alkaen 3.3.2015. Koulutusohjaajina toimivat Melina Kallio-Könnö ja Susanna Purovirta.

Ilmoittautumiset sähköpostitse alkaen 1.2.2015 osoitteeseen melina.kallio-konno@hotmail.com.
Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä koirasi iän, rodun ja mitä sen kanssa on mahdollisesti harrastettu aiemmin ja oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 x kuukausikortti.

Junioriagility: 5 kertaa, alkaen huhtikuussa 2015

Junnuagilitykurssille mahtuu yhteensä 8 koirakkoa ja harjoituskertoja on viisi. Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat ilmoitetaan aina lähempänä ajankohtaa kurssilaisille. Kurssilla luodaan pohjat agilityn treenaamiselle ja siinä tärkeille perustaidoille, kuten opetellaan kontakteja, irtoamista, esteiden tarjoamista ja erilaisia ohjaustekniikoita. Lisätietoja tästä nuoremmille koirille suunnatusta kurssista löydät seuramme netistä sekä facebookista. Olisi suotavaa, että jokainen koirakko voisi myös omatoimisesti harjoitella treenikerroilla opittuja asioita! Etusija talkoopisteet suorittaneilla seuran jäsenillä, hinta 1 x kuukausikortti. Vetäjänä toimii Katja Valkki, ilmoittautumiset sekä lisätiedustelut hänelle sähköpostitse osoitteeseen: katja.valkki88@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.