Koulutukset jäävät toistaiseksi tauolle ja sovitut tapahtumat siirretään

Suomen Agilityliitto tiedotti 12.3. että kaikki SAGIn alainen kilpailu- ja koulutustoiminta perutaan toukokuun loppuun saakka. Peruutus tai siirtäminen koskee kaikkia Suomen Agilityliiton järjestämiä ja myöntämiä kilpailuja, koulutuksia ja muita tapahtumia. Päätös perustuu Suomen hallituksen suosituksiin toimenpiteistä maailmanlaajuisen koronaviruspandemian hillitsemiseksi. Hallituksen mukaan tartuntojen välttämiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet tulee perua toukokuun loppuun saakka. Lisäksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. 

Suomen Agilityliitto suosittelee myös jäsenseurojaan noudattamaan viranomaissuosituksia. Siksi myös kaikki Vaasan Agility-seura ry:n harjoitukset jäävät tauolle toistaiseksi 13.3. alkaen. Kaikki suunnitellut lyhytkurssit ja koulutukset siirtyvät, ja niiden uusista ajankohdista tiedotetaan erikseen. Toukokuun viralliset agilitykilpailut perutaan SAGin päätöksellä.

Päivitys: 17.3. alkaen myös omatoimiharjoittelu Vassila-hallissa on kielletty.

Kuten hallitus 16.3. halusi painottaa, kaikkien kansalaisten täytyy kantaa kortensa kekoon ja koettaa sietää tätä epämukavuutta ja kannustammekin nyt nauttimaan luonnosta ja rakkaan koiraystävän kanssa yhdessä tekemisestä toisin keinoin.

Suomen Agilityliiton tiedote

Vaasan Agility-seuran johtokunta tiedottaa myöhemmin tarkemmin käytännön järjestelyistä siirtyvien kurssien ja tapahtumien suhteen.

P.S. Nauttikaa luonnosta ja ulkoilmasta!