Laura Mätön agilitytreenit 20.8.2016

Laura Mättö tulee kouluttamaan Vassille lauantaina 20.08.2016. Mukaan mahtuu max. 15 koirakkoa.
Koirakon tasolla ei ole väliä, ryhmät jaetaan tason mukaan. Etusijalla Vassin kouluttajat ja jäsenet (jos ilmoittautuvat ennen 31.7.2016).
Koulutuksen hinta: VAS-jäsenet 20e, ei jäsenet 30e.
Joka viikko kouluttavat 12e, joka toinen viiikko kouluttavat 16e.
Ilmoittaudu osoitteeseen annsofi.loo(at)gmail.com
Kerrothan ilmoittautumisessa koiran säkäluokan ja tason sekä mahdolliset toiveet ja rajoitukset koulutuspäivän treeniajalle.
Ilmoittauduthan mukaan viimeistään viikkoa ennen koulutusta.
Koulutus pidetään Rantareviirillä.

Lauran esittely:
Olen Laura Mättö Jyväskylästä. Agilitykoirina minulla on ollut agilityvaliot papillon Milla ja sheltti Netta ja 3 luokassa kilpaillut sheltti Muffy. Tällä hetkellä harrastuskaverina on sheltti Loitsu jonka kanssa kisaamme medi 1 luokassa.

Olen virallinen koulutusohjaaja, koetoimitsija ja tuleva agilityn tuomarikurssilainen. Agilitykouluttajana olen toiminut 15 vuotta Jyväskylän Agility Teamissa kouluttaen koirakoita alkeis- ja pentukursseista kilpaileviin saakka.

Kouluttaessa minulle on tärkeää, että koira ja ohjaaja nauttivat agilityn harrastamisesta ja saavat onnistumisia jokaisesta treenistä. Hyvä agilitykoira on teknisesti taitava ja perusteet opetettu huolellisesti. Hyvä ohjaaja vie koiraansa radalla koirakon taitojen mukaisesti kertoen koiralle mihin suuntaan rata jatkuu. Näitä asioita voimme harjoitella kaikentasoisten harrastajien kanssa tulevalla kurssilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.