Pärssisen tokokoulutus 19.3.2017

Pipalla on yli 20 vuoden kokemus koirien kouluttamisesta eri lajeihin (mm. toko, agility, mejä, nome, pk-jälki) ja on toiminut tokotuomarina reilut 10 vuotta. Päivätyönsä Pipa tekee Keski-Pohjanmaan maaseutuopistolla opettajana kennellinjalla. Perinpohjainen paneutuminen koirien oppimiseen ja ihmisten opettamiseen on erinomainen yhdistelmä koiraihmisten kouluttamiseen. Pipa onkin pitänyt monenlaisia koulutuksia ja luentoja niin naksutinkoulutukseen ja kilpatokoon kuin agilityyn ja jälkeen liittyen. Pipan koulutusajatuksiin kuuluu mm. motivaation lähteen löytäminen, positiivinen vahvistaminen ja koiran oma aktiivisuus ja halu oppia.

Lisätietoja Pipasta: www.pipap.net/koulutus/ Kevään koulutuksen tarkkaa teemaa ei ole vielä päätetty, alustavasti on ajateltu kilpatokoa ja/tai naksutinkoulutusta. Jos sinulla on toiveita kurssin sisällölle, ota yhteyttä heidi.troberg@tritonia.fi.

Osallistumismaksut: VASin jäsenet 20 e/koira, muut 30 e/koira. Kuunteluoppilaspaikat: VASin jäsenille ilmainen, muut 7 e/pvä. VASin jäsenet etusijalla, kun ilmoittautuvat viimeistään 19.2. Tiedustelut ja ilmoittautumiset viim. 26.2. : heidi.troberg@tritonia.fi. HUOM! Muista merkitä viestin otsikkoon “Pärssisen tokokoulutus 19.3.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.