Rally-tokoa kevätkaudella 2016

Päivitetty 1.2.: Kurssit on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle!

Rally-tokon alkeet

Kurssilla harjoitellaan alokasluokan kylttejä ja lyhyitä ratoja. Sopii kaiken ikäisille ja kokoisille koirille, joilla on perustottelevaisuus hallussa (suositellaan, että ennen kurssia on käyty joku perustottelevaisuuskurssi tai vastaava). Kurssille on etusijalla VAS:n jäset, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 18.30-19.30, alkaen 3.2., 8 krt. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria. Koulutusohjaajana Jenny Paananen ja Mari Lempiäinen

Ilmoittautumiset VAS:n jäsenet 15.1.-22.1., muut alk. 23.1. paananen.jenny@gmail.com

Kerro ilmoittautumisessa koirasi ikä, rotu ja mitä sen kanssa on mahdollisesti aiemmin harrastettu, miten perustottelevaisuus on hallussa ym., oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 * kk-kortti.

Rally-tokon jatkokurssi

Kurssi on tarkoitettu vähintään alokasluokan liikkeet osaaville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan ylempien luokkien kylttejä ja tehdään erilaisia ratatreenejä. Kurssille on etusijalla VAS:n jäset, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään tiistaisin klo 18.-19., alkaen 9.2, 8 krt. (treenejä ei 15.3., muut muutokset myös mahdollisia). Koulutusohjaajana Minna Myllyperkiö.

Ilmoittautumiset VAS:n jäsenet 15.1.-22.1., muut alk. 23.1. minna.myllyperkio@netikka.fi.

Kerro ilmoittautumisessa koirasi ikä, rotu ja mitä sen kanssa on mahdollisesti aiemmin harrastettu, rally-tokohistoria ym., oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 * kk-kortti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.