Rally-tokokoulutus Vassilassa 29.-30.11. Vielä muutama vapaa paikka sunnuntaille!

Saamme Krista Karhun Vassilaan kouluttamaan rally-tokoa marraskuun viimeinen viikonloppu. Koulutusviikonloppu sisältää reilun tunnin mittaisen luennon rally-tokon säännöistä ja kylteistä sekä pienryhmiin jaetuille koirakoille rally-tokokoulutusta. Koulutus tapahtuu 2 x 10 minuutin osioissa per koirakko ja lopuksi on mahdollisuus yhteiseen treeniaikaan ja kyselyyn. Myös sunnuntain ryhmien koirakot voivat halutessaan osallistua lauantain luennolle. Lauantaina mukaan mahtuu 16 koirakkoa ja sunnuntaina 20.

Krista Karhu on kokenut rally-tokokouluttaja ja -tuomari sekä menestynyt arvokisoissa hyvin (mm rally-tokon SM-12 kultaa sekä SM-14 hopeaa). Lisää kouluttajasta osoitteessa www.koirakoutsi.fi.

Koulutuksen päiväkohtaiset hinnat ovat rally-tokoa kouluttavalle VAS:n jäsenelle 15 € ja muille VAS:n jäsenille 20 €. Seuramme ulkopuolisille koulutus maksaa 50 € päivältä. Vas:n jäsenet kuuntelevat koulutuksen ilmaiseksi, muille kuin jäsenille kuuntelupaikka maksaa 10 €/pv.

Etusija on seuramme jäsenillä ja ilmoittautuminen heille alkaa keskiviikkona 1.10. ja muut kuin jäsenet voivat ilmoittautua koulutukseen 8.10. alkaen. Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset Teresa Mäkiselle osoitteeseen teriasofia@gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä yhteystietosi (myös puh.nro), ilmoitaudutko molemmille päiville vai vain toiselle sekä koirasi tiedot (nimi, ikä, rotu, oletteko jo kisanneet rally-tokossa ja jos olette niin missä luokassa sekä muuten hieman koulutustasostanne). Koulutus sopii kaiken tasoisille koirakoille, myös aloittelijoille! Koirakot pyritään jakamaan tasoryhmiin, jotta jokainen saisi mahdollisimman hyvin omaa tasoaan vastaavaa koulutusta ja ratatreeniä. Tervetuloa mukaan!

Mitä on Rally-toko?

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Siinä tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan. Rally-Toko kehitettiin siis aivan tavallisia koiranomistajia ajatellen ja sen päätavoitteena onkin saada aikaan koiria, jotka on koulutettu käyttäytymään hyvin kotona, yleisillä paikoilla sekä muiden koirien läheisyydessä.
Lue lisää rally-tokosta: http://www.rally-toko.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.