Rallytokon tekniikka- ja ratatreenikurssi tammikuussa

Aika: sunnuntaisin 13.1.-3.3.2019 klo 18-20 (8 kertaa)

Kurssille mahtuu 5-6 koirakkoa

Kurssin sisältö: Joka toinen kurssikerta tehdään rallytokoon liittyviä tekniikkaharjoituksia, joita radalla ylemmissä luokissa tarvitaan. Seuraavalla kerralla tehdään ratatreeni edelliskerran tekniikkaharjoituksiin liittyen.

Harjoitukset tehdään koirakkokohtaisesti ja jokaisen oman tason mukaan. Koirakon tulee kuitenkin ennestään hallita avoimen luokan asiat ja ymmärtää mitä ylemmissä luokissa tullaan tekemään (ei tarvitse olla kilpaillut).

Tekniikkaosiot: Seuraaminen, takapään käyttö, pyörähdykset, puolenvaihtoja, peruutukset, sivulla eteneminen, täyskäännöksiä, putki, hypyt ja merkinkierto sekä koiran jättäminen ja kutsuminen. Näihin liittyen radanpätkiä, johon on sisällytetty edellä mainittuja tehtäviä.

Käydään läpi myös uusien kylttien suoritustapoja yhdistäen niitä ratoihin. Myös toiveita saa esittää, mutta mielellään jo ennen kurssin alkua.

Kurssin vetäjänä toimii rallytokokoulutusohjaaja Johanna Saario. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: johanna.saario@hotmail.com

Kurssin hinta on 2 x kk-kortti tai voimassaoleva kausikortti. Lue lisää hinnoista ja maksuista

Ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan, että treenipäiviä voidaan joutua siirtämään, jos viikonlopulle sattuu kisoja tai pyhäpäiviä tai kovin kylmä sää.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.