Rikkaruohoja ja rillausta 29.7.

Tervetuloa kaikki VASin jäsenet hauskaan grilli-iltaan Rantareviirille lauantaina 29.7. klo 17.00. Urakoimme mukavassa seurassa ensin tovin kentän rikkaruohojen ja heinikoiden parissa, sen jälkeen laitetaan grilli kuumaksi!

Kenelle? Kaikille VASsin jäsenille, myös perheenjäseniä saa (kannattaa) ottaa mukaan hommiin, sillä talkoopisteitä tarjolla. Myös lapset tervetulleita!

Mitä tarjolla? Hyvän seuran lisäksi tarjolla osallistujille makkaraa, salaattia ja limsaa. Omat janojuomat (myös aikuiseen makuun) saa jokainen tuoda itse. Jos olet innokas leipuri, voit tuoda tarjolle makeita leivonnaisia, talkoopisteitä tästäkin tarjolla!

Miksi ihmeessä? Tutustutaan toisiimme yli treeniryhmä- ja lajirajojen, laitetaan treenikenttämme kuntoon ennen tulevia kisoja, kursseja ja treenejä, kerätään talkoopisteitä ennen syyskautta. Luvassa myös arvonta kaikkien osallistujien kesken!

Mitä mukaan? Harava, rikkaruohojen kitkemiseen sopivia välineitä, raivaussaha, trimmeri, yms. jos vain löytyy! Mukaan myös ne omat janojuomat 😉

Tarjoilun vuoksi ilmoittaudu ennakkoon viimeistään to 27.7. Tarjalle: tarjale65@gmail.com

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.