Huom! Vanha Vassila poistuu käytöstä. Siirry tästä Uuden Vassilan sivulle!

Vassila on Sulvalla, Myrvägenin varressa (vastapäätä Myrvägen 25) oleva, alunperin kahden peräkkäin rakennetun kasvihuoneen yhdistelmä, jota VAS on vuokrannut vuodesta 2009. Se koostuu leveämmästä (20×55 m) kivituhkapohjaisesta puolesta sekä kapeammasta (16×40 m) tekonurmipohjaisesta puolesta. Hallissa on kolme treenikenttää, sillä kivituhkapohjainen puoli on jaettu kahdeksi kentäksi. Hallista löytyy treenaajien käyttöön tarkoitetut WC-tilat.

Halli on käytössä syys- ja kevätkauden ajan syyskuun alusta huhtikuun loppuun.

Hallissa ei ole lämmitystä, joten kylmillä säillä (pakkasraja -10 C) treenejä joudutaan perumaan. Mutta keväällä auringon lämmittäessä hallissa on päiväsaikaan jo ihan kesäkeli 🙂

Hallin käyttö- ja käyttäytymissäännöt

 • Harjoitushalli sijaitsee asutuksen keskellä, joten koirien jätökset on AINA SIIVOTTAVA, myös verryttelylenkin varrelta! Hallin pihassa on roskis ja hallilta löytyy kakkapusseja. Älä anna koirasi
  merkkailla tai tehdä tarpeitaan alueen asukkaiden portinpieliin tai postilaatikoiden kohdalle.
 • Harjoitushalli on eristämätön ja myös sisältä äänet kuuluvat kauas hallin ulkopuolelle. Älä siis anna koirasi haukkua turhaan vuoroa odotellessaan, vaan vie autoon/omaan häkkiin odottamaan (jos se odottaa siellä hiljaa ja rauhassa) tai liikuta tai aktivoi sitä rauhallisesti.
 • Koirat on ulkoillessa pidettävä kytkettynä sekä hallin pihapiirissä että tiellä. Pellot ovat yksityisomistuksessa eikä niillä saa juoksuttaa koiria.
 • Älä tuo hallille sairasta koiraa. Tule harkkoihin vasta kun koira on kunnolla toipunut sairaudestaan. Mikäli koirallasi on jokin tarttuva tauti (esim. kennelyskä, vatsatauti), ilmoita asiasta valmentajallesi ja vältä harkkoja ja muiden koirien tapaamista kunnes koirasi on kunnolla parantunut. Valmentaja voi tiedottaa asiasta muille ryhmäläisille, jotta nämä osaavat tarkkailla omaa koiraansa mahdollisen tartunnan varalta. Noudata eläinlääkärin ohjeita ja anna koiralle aikaa toipua.
 • Autot pysäköidään hallin takana olevalle parkkipaikalle. Sinne ajetaan hallin alkupään kohdalla olevasta liittymästä. Hallin edessä oleva parkkitila on tarkoitettu tilapäiseen käyttöön (esim. tavarantoimitukset) sekä varatilaksi isojen tapahtumien aikaan. Myrvägenille EI SAA pysäköidä!
 • Palauta hallilla käyttämäsi tarvikkeet aina takaisin paikoilleen. Siivoa jälkesi myös odotustilan puolelta.
 • Yhdistyksen tarvikkeita ei saa viedä hallista muualle ilman johtokunnan lupaa.
 • Muista pitää koirasi rokotukset voimassa.
 • Muista koirasi kunnollinen alku- ja loppuverryttely sekä lämpimänä pitäminen omaa harkkavuoroa odotellessa.

Ajo-ohje