Syksyn rally-tokokursseja

RALLY-TOKON ALKEET alkaa 17.9, ilmoittautuminen alkaa 17.8.

Kurssilla harjoitellaan alokasluokan kylttejä ja lyhyitä ratoja. Sopii kaiken ikäisille ja kokoisille koirille, joilla on perustottelevaisuus hallussa (suositellaan, että ennen kurssia on käyty joku perustottelevaisuuskurssi tai vastaava). Kurssille on etusijalla VAS:n jäset, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään torstaisin klo 18.-19, alkaen 17.9., 8 krt. Ensimmäinen kerta on teoriaa ilman koiria. Koulutusohjaajana Melina Kallio-Könnö ja Jenny Paananen.

Ilmoittautumiset alkaen 17.8. melina.kallio-konno@hotmail.com

Kerro ilmoittautumisessa koirasi ikä, rotu ja mitä sen kanssa on mahdollisesti aiemmin harrastettu, miten perustottelevaisuus on hallussa ym., oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 * kk-kortti.


RALLY-TOKON JATKOKURSSI
alkaa 10.9., ilmoittautuminen alkaa 17.8.

Kurssi on tarkoitettu vähintään alokasluokan liikkeet osaaville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan ylempien luokkien kylttejä ja tehdään erilaisia ratatreenejä. Kurssille on etusijalla VAS:n jäset, joilla työpisteet suoritettu, ja sille otetaan 6 koirakkoa. Kurssi pidetään torstaisin klo 19.-20., alkaen 10.9, 8 krt. Koulutusohjaajana Minna Myllyperkiö.

Ilmoittautumiset alkaen 17.8. minna.myllyperkio@netikka.fi.

Kerro ilmoittautumisessa koirasi ikä, rotu ja mitä sen kanssa on mahdollisesti aiemmin harrastettu, rally-tokohistoria ym., oletko VAS:n jäsen. Kurssin hinta on 2 * kk-kortti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.