Syyskuussa 2015 alkavalle agilityn alkeiskurssille voi vielä hakea

Päivitetty 21.8.2015: Kurssi on täynnä.

Syyskauden alussa alkavalle agilityn alkeiskurssille voi vielä hakea. Kurssille mahtuu vielä muutama koira. Koirakot otetaan agilityn alkeiskurssille hallittavuustestin kautta. Jos olet kiinnostunut agilityn alkeiskurssista, ilmoittaudu: annsofi.loo@gmail.com. Muista ilmoittautumisessasi mainita seuraavat asiat: omat yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti), koirasi kutsumanimi, rotu ja ikä sekä lyhyesti tietoa siitä, oletteko aiemmin osallistuneet ohjattuun koulutukseen esim. pentu- tai arkitottelevaisuuskurssi.

Hallittavuustesti järjestetään 3.9. klo 18 ja siinä testataan arkisia asioita, kuten luoksetuloa, muiden koirien ohittamista ja rauhassa odottamista. Olennainen osa on myös varmistaa, ettei koira suhtaudu aggressiivisesti ihmisiin tai muihin koiriin. Testissä ei tarvitse osata agilityyn liittyviä taitoja, kuten esteiden suorittamista, eikä myöskään ns. kilpa- tai rallytokon liikkeitä. Testissä on sallittua käyttää palkkioina makupaloja tai lelua, mutta koiran jatkuva houkuttelu tai lahjominen ei ole tarkoituksenmukaista.

Hallittavuustestissä hyväksytyt koirakot voidaan ottaa agilityn alkeisiin, muille pyritään järjestämään Harrastuskoiran perustaidot -kurssi, jossa he pääsevät parantamaan yhteistyötään erilaisten harjoitusten avulla. Tavoitteena on varmistaa, että koirakoiden yhteistyö on kunnosssa ja että ne voivat aloittaa lajikohtaisen harjoittelun sujuvasti. Agilityn alkeisiin koiran alaikäraja on 12 kk, mutta Harrastuskoiran perustaitoihin voi osallistua myös rokotetun pennun kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.