Tampereella totellaan – TOKOn SM-kisat 6.-7.6.2015

Tottelevaisuuden SM-kisat pidetään kesäkuun alussa Tampereen Teivossa. Olisitko juuri Sinä halukas edustamaan Vaasan Agility-seuraa meidän omassa joukkueessa?

Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua korkeintaan viiden koiran ja kahden varakoiran joukkueilla. Joukkue koostuu kolmesta alokas- tai avoimenluokan (ALO tai AVO) ja kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan (VOI tai EVL) koirista. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, kaksi ALO- tai AVO-luokan koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai EVL) koira.

Joukkueeseen voi osallistua seuraavilla tuloksilla (SM-koeohjeen vaatimukset):

  • Erikoisvoittajaluokkaan saavat osallistua koirat, jotka ovat saavuttaneet ensimmäisen palkinnon ylimmässä luokassa.
  • Voittajaluokka: Vähintään yksi I-tulos tai avoimen luokan koulutustunnus TK2.
  • Avoin: Vähintään yksi avoimen luokan I tulos tai alokasluokan koulutustunnus TK1.
  • Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla yksi alokasluokan I tulos.

Lisätietoja SM-kisoista löytyy järjestäjän sivuilta: http://tokosm2015.tamsk.com/

Jos olet kiinnostunut edustamaan VAS:ia joukkuekisassa, ilmoita kiinnostuksesi viimeistään 20.3.2015 sähköpostilla; kirsi@teamsumuvuori.com. VAS maksaa joukkueen ja yksilökisan (EVL) ilmoittautumismaksun ja osan matkakustannuksista.

Kerro postissasi omat yhteystietosi sekä koirasi tiedot; virallinen nimi, rotu, synt.aika, sukupuoli, rek.nro sekä luokka missä kisaat ja tarvittavat tulokset. VAS:n tokotiimi valitsee joukkueeseen osallistuvat koirakot yllä olevien rajoitusten, koemenestyksen ja kriteerien mukaisesti.

Rohkeasti vain mukaan! Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen kisamatka. Varakoirakoita myös tarvitaan joten kaikki innokkaat nyt vain ilmoittamaan halukkuutta osallistua niin saadaan täysi joukkue matkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.