Tavoitteena tottelevaisuuskokeet -kurssi

Kurssi on tarkoitettu tottelevaisuukokeisiin tähtääville tai alokas (ALO)- tai avoimessa (AVO)-luokassa kisaaville koirakoille. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tottelevaisuuskokeista kiinnostuneet koiranohjaajat koirankouluttamisen perusteisiin; koiran palkitsemiseen, motivointiin ja vaihtoehtoisiin tapoihin opettaa koiralle tottelevaisuuskokeissa tarvittavia tehtäviä. Kurssi soveltuu kaikenikäisille koirille, kunhan rokotukset ovat kunnossa.

Kurssilla harjoitellaan myös koiraurheilussa tarvittavia ohjaajan psyykkisiä taitoja. Koiran ohjaajat perehdytetään tottelevaisuuskokeiden yleisiin käytänteisiin ja ALO- ja AVO-luokassa vaadittaviin osasuorituksiin.

Mukaan mahtuu 6 osallistujaa.

Koronan aiheuttaman tauon jälkeen treenejä päästään taas aloittelemaan, ja talvella toteutumatta jäänyt Tavoitteena tottelevaisuuskokeet-kurssi tulisi ohjelmaan seuraavasti:

  • 14.5. Workshop I 18-20.30 etänä zoomissa
  • 22.5. klo 19-20.30 käytännön harjoitukset (kahdessa pienryhmässä)
  • 29.5. klo 19-20.30 käytännön harjoitukset (kahdessa pienryhmässä)
  • 2.6. workshop II klo 18-20 etänä zoomissa/ soivtaan tilanteen mukaan
  • 5.6. käytännön harjoitukset 19-20.30
  • 12.6. käytännön harjoitukset 19-20.30

Tervetuloa mukaan ja toivottavasti uusi aikataulu sopii mahdollisimman monelle!

Kurssin vetäjänä toimii Liisa Mäkelä. Liisalla on pitkä kokemus koirista ja koirien kanssa harrastamisesta. Tokon alokas- ja avoin luokka ovat Liisalla tuoreessa muistissa, sillä hän on kisannut koulutustunnukset kyseisissä luokissa nuoren bordercolliensa kanssa viimeisen vuoden aikana ja kilpailee nyt voittaja-luokassa. Psyykkisen valmennuksen puolella Liisalla on koulutustaustaa psykologiasta ja hän on myös mindfulness-ohjaaja.

Ryhmässä on (13.5.) tilaa vielä yhdelle!
Ilmoittaudu osoitteeseen vastokotiimi@gmail.com.

Kurssin hinta: jäsenille 22,50 euroa, ei-jäsenille 45 euroa. Lue lisää hinnoista