Teematreeneillä täsmäisku taitojen parantamiseen

Syksyn mittaan järjestetään useita teematreenejä, joista on esitetty toiveita. Teematreenit on suunnattu VASin jäsenille. Treenikerran kesto on noin 2 tuntia, ja sen hinta on 8 euroa/koirakko/kerta, joka maksetaan VASin tilille ennen harjoituksia. Harjoituskerralle voidaan ottaa 6-10 koirakkoa teemasta riippuen.

Syksyn teemoja:
21.11. klo 10 Häiriöt (agility & toko)
Teematreeni sopii sekä agility- että tokoharrastajille! Koiran ei tarvitse osata mennä rataa tai suorittaa kokonaisia tokoliikkeitä, vaan sopii kaiken tasoisille. Opetetaan koirille, että opittua asiaa voi tehdä häiriöistä huolimatta. Ohjaaja saa myös ideoita, miten voi harjoitella jatkossa häiriöitä erilaisissa ympäristöissä. Kouluttajina Tiina Puttonen ja Satu-Mikaela Burman.

Laita ilmoittautumiseen tietoa, jos teillä on jokin asia on joka on erityisen suuri häiriö, ja lyhyesti kuvaus, minkä verran olette treenanneet agilitya/tokoa. Muista myös laittaa oma puhelinnumerosi mukaan. Ilmoittautumiset 16.11. mennessä teputtonen@gmail.com

4.12. klo 18.30 Paikallaolo/startit (agility & toko)
Teematreeni sopii sekä agility- että tokoharrastajille! Koiran ei tarvitse osata mennä rataa tai suorittaa kokonaisia tokoliikkeitä, vaan sopii kaiken tasoisille. Harjoitellaan koirakon tason ja tarpeen mukaan. Paikallapysymisen lisäksi mietitään agilitykoiralle sopivaa lähtöasentoa ja lähtörutiinia, ohjaajalle lähtöön liittyvää keskittymistä ja rataantutustumisen suunnittelua. Tokokoiralle etsitään sopivaa mielentilaa ja palkitsemistapaa paikallaoloihin jne. Kouluttajina Tiina Puttonen ja Satu-Mikaela Burman.

Laita ilmoittautumiseen mahdolliset toiveet paikallaolo/starttitreenille, ja lyhyesti kuvaus, minkä verran olette treenanneet agilitya/tokoa. Muista myös laittaa oma puhelinnumerosi mukaan. Ilmoittautumiset 30.11. mennessä teputtonen@gmail.com

Syksyn teematreeneihin kuuluvat myös agilityn ohjaustekniikkakoulutukset, joita pidetään 18.10. klo 11, 1.11. klo 18, 8.11. klo 19, 22.11. klo 13. Katso erillinen ilmoitus ja ilmoittautumistiedot tästä. Kouluttajana toimii Katja Valkki.

Ohjaustekniikan teematreenejä on myös viikonloppuna 28.-29.11., katso erillinen ilmoitus ja ilmoittautumistiedot tästä. Ohjaustekniikkaviikonlopun kouluttajana toimii Janika Majasaari.

Menneitä syksyn teematreenejä:


20.10. klo 19 Fokus radalla (agility)

Onko koirallasi vaikeuksia keskittyä agilityradalla? Onko sinun vaikea keskittyä radalla tai keskitytkö vääriin asioihin? Lähteekö koirasi tekemään jotain muuta kesken agilityradan? Hidasteleeko koira kisoissa, vaikka se treeneissä menee välillä täydellä teholla? Koulutuksessa etsimme keinoja saada koirasi ja sinut keskittymään oikeisiin asioihin agilityradalla. Kouluttajana toimii Satu-Mikaela Burman.

Ota harjoituksiin mukaan vähintään kolmenlaisia palkkioita, joista koirasi eniten pitää.
Laita ilmoittautumiseen lyhyt kuvaus minkälaisia hankaluuksia teillä on radalla esiintynyt ja minkälaisissa tilanteissa, sekä taustatietona miten pitkään olette harrastaneet agilitya (tai muita ohjattuja lajeja). Muista myös laittaa oma puhelinnumerosi mukaan. Ilmoittautuminen smb@netikka.fi 18.10. mennessä.


31.10. klo 10 Nouto (toko)

Harjoitellaan erilaisia noutoliikkeitä ja niiden osia osallistujien toiveiden mukaan. Perinteinen tasamaanouto, noutokapulan pitäminen, metallinouto, tunnistusnouto tai ohjattu nouto… Kouluttajina Tiina Puttonen ja Satu-Mikaela Burman.

Laita ilmoittautumiseen tietoa, mitä erityisesti haluat harjoitella, ja lyhyesti kuvaus, mitä olette tähän mennessä tehneet tokon/noutoliikkeiden osalta. Muista myös laittaa oma puhelinnumerosi mukaan. Ilmoittautumiset 27.10. mennessä teputtonen@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.