Tutustu tokoon -kurssi alkaa 26.11.

”Tutustu tokoon”- kurssin tavoitteena on perehdyttää tottelevaisuuskokeista kiinnostuneet koiranohjaajat koirankouluttamisen perusteisiin; koiran palkitsemiseen, motivointiin ja vaihtoehtoisiin tapoihin opettaa koiralle tottelevaisuuskokeissa tarvittavia tehtäviä. Kurssi soveltuu kaikenikäisille koirille, kunhan rokotukset ovat kunnossa.

Kurssilla harjoitellaan myös koiraurheilussa tarvittavia ohjaajan psyykkisiä taitoja. Koiran ohjaajat perehdytetään tottelevaisuuskokeiden yleisiin käytänteisiin ja alokasluokassa vaadittaviin osasuorituksiin.

Kurssin kesto: workshopit 2*2 h ja käytännön harjoitukset 4* 1 h 30 min, mukaan voidaan ottaa 6 osallistujaa.

  • Workshop I (ilman koiria) 25.11. 18-20: Tällä kerralla käsitellään mm. seuraavia asioita: Miten koulutan koiraani, mitä tottelevaisuuskokeissa tapahtuu, mitä tottelevaisuuskokeiden alokasluokassa tulisi osata? Pääkirjasto, Essee-ryhmätyötila
  • Käytännön harjoitukset: 26.11. 18-19.30 Vassila
  • Käytännön harjoitukset: 2.12. 18-19.30 Vassila
  • Workshop II (ilman koiria) 12.12. 17-19: Koiraurheilijan henkiset taidot; tavoitteiden asettaminen, motivaatio, kilpaileminen (esim. keskittymiskyvyn kehittäminen ja kilpailujännityksen lievittäminen mindfulnessin avulla), paikka ilmoitetaan myöhemmin
  • Käytännön harjoitukset 16.12. 18-19.30 Vassila
  • Käytännön harjoitukset: 27.12. 18-19.30 Vassila

Kurssin vetäjänä toimii Liisa Mäkelä. Liisalla on pitkä kokemus koirista ja koirien kanssa harrastamisesta. Tokon alokas- ja avoin luokka ovat Liisalla tuoreessa muistissa, sillä hän on kisannut koulutustunnukset kyseisissä luokissa nuoren bordercolliensa kanssa viimeisen vuoden aikana. Psyykkisen valmennuksen puolella Liisalla on koulutustaustaa psykologiasta ja hän on myös mindfulness-ohjaaja.

Ilmoittaudu osoitteeseen vastokotiimi@gmail.com viimeistään 18.11.

Kurssin hinta: 2 x kk-kortti eli 70 euroa, jäsenille 30 euroa. Lue lisää hinnoista

 

Kuva: Koiravalokuvaaja Susanna Laitala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.