VAS-seuravaatetilaus

Olemme saaneet XXL:stä tarjouksen seura-asuista. Tästä näet mallit ja värit. Kokoja on saatavilla naiset XS-XL, miehet S-XXL.

*Nike edustuspaita 19,90 € (sininen)
*Puma verryttelysetti 45 € (ovh 78,80 €) , erikseen housut 20 € ja huppari 25 €. Värinä harmaa (housuja saatavana myös tummansinisenä)
*Neomondo pakettitarjous kuoritakki ja housut 95 €
– pelkkä takki 50 € (ovh 99,90 €), värit naisille musta tai harmaa (kuvassa on tummansininen, mutta se on viime kauden väri, jota ei enää saatavilla), värit miehille musta tai sininen. XXL:n nettisivuilta voi käydä katsomassa miltä oikeat värivaihtoehdot näyttävät.
– pelkät housut 50 € (ovh 69,90 €) väri musta

Lisäys:

Alkuperäisen kyselyn perusteella (syksyllä tehty) muutama kaipaili myös fleecetakkia. Aluksi tähän tarjoukseen ei oltu laitettu fleeceä mutta koska moni sen edelleen tahtoi ja oltiin alustavasti asiasta puhuttu niin lisätään listalle vielä Neomondon fleecetakki, tarjoushinta takille 12,90€. .
Neomondo Haluna Windproof Fleece Jacket sopii erinomaisesti eristäväksi kerrokseksi toisen takin alle tai yksinään päällysvaatteeksi.
Tuotetiedot:
– Materiaali: Polyesterifleece
– Tuulenpitävä/tuulitiivis: Tuulenpitävä
– Taskut: Kaksi etutaskua
Muut ominaisuudet:
– Vetoketju ja leukasuoja
– Vetoketjulliset taskut

Lisäys2:
Koska useille Neomondon kuorihousut olivat epäsopivaa mallia, saimme myös tarjouksen vaihtoehtoisesta mallista: Five Seasons Nemie kuorihousut ovh on 49,90€ ja meille tarjoushinta on 35€-40€ välillä, tarkkaa hintaa ei ole vielä saatu. Suora linkki miesten ja naisten malliin: https://www.xxl.fi/search?q=five+seasons++nemie
Housuja voi mennä sovittamaan XXL:ään, kotisovitusta ei ole.

VAS maksaa tuotteisiin seuralogon painatuksen. Logo tulee joko hihaan tai oikealle rinnan yläpuolelle.

Lisäksi VAS-jäsenille on jäsenilta XXL:ssä la 22.4. klo 17.30-18.30, jolloin kaikki uusia maastojuoksukenkiä ja vaikka ihan vain juoksukenkiä kaipaavat pääsevät testaamaan tarjontaa ja saavat apua sopivien kenkien valintaan. Kenkiä myymässä meille on Jonathan Åstrand, monissa arvokisoissa kilpaillut ex-pikajuoksija. Nyt siis oiva mahdollisuus päivittää kesälle kisakengät ja saada ammattiapua niiden valitsemiseen.

Kengät saadaan tarjoushintaan ja jokainen maksaa haluamansa kengät itse paikan päällä ja saa siltä seisomalta mukaansa. Jos et pääse paikalle kyseisenä iltana, saa XXL:stä kenkäosastolta viikon ajan vielä ostaa kenkiä tarjoushintaan ilmoittamalla osaston henkilökunnalle, että on VASin jäsen.

Illan aikana on mahdollisuus myös sovittaa seuravaatteita sekä halutessaan samalla ilmoittaa tilaamansa tuotteet. Myymälän ovet suljetaan klo 18.00, mikäli et ehdi paikalle ennen sitä soita joko Heli 044 5373954) tai Pia (040 5813009) niin tullaan päästämään teidät sisälle.

Seuravaatteita voi siis sovittaa kenkäillassa 22.4. tai sen jälkeen sovitusti Pia Mietyn luona 23.4.-29.4. klo 14 saakka osoitteessa Punatulkunkuja 5, 65320 Vaasa. Soita ja sovi aika 040 5813009.
Myös XXL:ssä voi käydä näitä malleja sovittamassa!

Edustusvaatetilaukset voi tehdä vaatteiden sovituksen yhteydessä erilliselle lomakkeelle tai sähköpostitse osoitteeseen heli.hiivanainen@gmail.com. Viimeinen tilauspäivä 8.5.

Kerro viestissäsi tarkasti kunkin vaatteen koko ja haluamasi väri (jos on värivaihtoehtoja).

Tilatut tuotteet maksetaan VASin tilille FI5547270010055121 mahdollisimman pian tai viimeistään 21.5. Laita maksuun viestiksi ”seuravaatetilaus”.

Tuotteet luovutetaan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana vain kuittia vastaan!

Lisätietoja: Heli Rasku, 044 5373954 ja Pia Mietty 040 5813009

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.