VasSportin aineistopäivä 1.11.2018 – joulutervehdykset tähän lehteen!

Nyt on oikea hetki kerätä saavutuksia, synttäreitä ja muita muistoja ja lähettää niitä jäsenlehti VasSportiin.
Vuoden viimeisen numeron aineistopäivä on marraskuun alussa (1.11.) ja ilmestymisajankohta on joulukuu. Näin olleen myös joulutervehdykset pyydetään toimittamaan 1.11. mennessä toimitukseen: aineisto.vassport@gmail.com.

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 1.11.2018.

HUOM! Jos lähetät kuvia puhelimella tai sähköpostilla, varmista, että kuva lähetetään alkuperäisenä, ei pienennettynä. Silloin kuvan laatu riittää varmemmin painatettavaksi lehteen. Kansikuviin kaivataan erityisesti pystysuuntaisia valokuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.