VasSportin aineistopäivä 1.4.

Nyt on oikea hetki kerätä saavutuksia, synttäreitä ja muita muistoja ja lähettää niitä jäsenlehti VasSportiin.
Vuoden ensimmäisen numeron aineistopäivä on jo huhtikuun alussa (1.4.)  ja tämä ei ole aprillipila 😉

Lehden ilmestymisajankohta on huhtikuu tai toukokuun alku.

Kaikki aineistot pyydetään lähettämään osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com.

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tähän numeroon toivotaan erityisesti Vuoden koira -palkittujen esittelyjä sekä johtokunnan jäsenten esittelyjä. Myös tiimit voivat esitellä omaa toimintaansa pienellä jutulla!

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 1.4.2019.

HUOM! Jos lähetät kuvia puhelimella tai sähköpostilla, varmista, että kuva lähetetään alkuperäisenä, ei pienennettynä. Silloin kuvan laatu riittää varmemmin painatettavaksi lehteen. Kansikuviin kaivataan erityisesti pystysuuntaisia valokuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.