VasSportin aineistopäivä 1.8.2018 – lähetä kuvat ja jutut jo nyt!

Nyt on oikea hetki koostaa kesäkauden saavutuksia, synttäreitä ja muita muistoja ja lähettää niitä jäsenlehti VasSportiin!
Toisen numeron aineistopäivä on elokuun alussa ja ilmestymisajankohta on syyskuu. Erityisesti toivomme kaikilta valokuvia lehteen!

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 1.8.2018.

VasSportiin voit lähettää myös muita ottamiasi koira-aiheisia kuvia: kuvissa saa mielellään näkyä vuodenaikojen vaihtelut, eri koirarodut, erilaiset harrastuslajit tai ihan vain leppoisa yhdessäolo karvakuonon kanssa. Vuoden lopussa kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kuvat tai linkin kuvapankkiin voi lähettää osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com ja kuvien yhteydessä kannattaa mainita kuvaajan nimi.

HUOM! Jos lähetät kuvia puhelimella tai sähköpostilla, varmista, että kuva lähetetään alkuperäisenä, ei pienennettynä. Silloin kuvan laatu riittää varmemmin painatettavaksi lehteen. Kansikuviin kaivataan myös pystysuuntaisia valokuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *