VasSportin aineistopäivä on 1.11.2017 – joulutervehdysten aika!

Nyt on oikea hetki kerätä saavutuksia, synttäreitä ja muita muistoja ja lähettää niitä jäsenlehti VasSportiin.
Vuoden viimeisen numeron aineistopäivä on marraskuun alussa (1.11.) ja ilmestymisajankohta on joulukuu. Näin olleen myös joulutervehdykset pyydetään toimittamaan 1.11. mennessä toimitukseen.

Mikäli sinulla on juttuideoita tai haluaisit kirjoittaa lehteen artikkelin sinua kiinnostavasta aiheesta laitathan viestiä osoitteeseen: aineisto.vassport@gmail.com. Mukaan mahtuu myös esittelyjä jäsentemme uusista harrastuskavereista penskojen palstalle sekä esittelyjä seuramme jäsenistä ja heidän nelijalkaisista treenikavereistaan.

Tietysti VAS haluaa onnitella myös eri lajeissa menestyneitä koirakoita, eli mikäli sinä ja koirasi olette tahkonneet tuloksia, saavuttaneet luokkanousuja, koulutustunnuksia tai valionarvoja, laitathan siitä ilmoituksen kuvan kera lehtitoimikunnallemme osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com viimeistään 1.11.2017.

Muistathan myös osallistua kuvakampanjaan! Seuraavaan lehteen haastamme kuvaamaan teemalla ”minä ja koirani vapaa-ajan vietossa”. Lähetä kuvat tai linkki kuvapankkiin osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com mieluiten jo lokakuun loppuun mennessä.

VasSportiin voit lähettää myös muita ottamiasi koira-aiheisia kuvia: kuvissa saa mielellään näkyä vuodenaikojen vaihtelut, eri koirarodut, erilaiset harrastuslajit tai ihan vain leppoisa yhdessäolo karvakuonon kanssa. Vuoden lopussa kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kuvat voi lähettää osoitteeseen aineisto.vassport@gmail.com ja kuvien yhteydessä kannattaa mainita kuvaajan nimi.

HUOM! Jos lähetät kuvia puhelimella tai sähköpostilla, varmista, että kuva lähetetään alkuperäisenä, ei pienennettynä. Silloin kuvan laatu riittää varmemmin painatettavaksi lehteen. Kansikuviin kaivataan erityisesti pystysuuntaisia valokuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.