Vuoden koira 2012 -kilpailu

Vuoden koira valintaan voit osallistua toimittamalla ohjeiden mukaan vuoden aikana virallisista kokeista tai näyttelyistä saavutetut tulokset (+ kopio kilpailukirjasta) alla ilmoitettuun osoitteeseen. Laitathan kustakin lajista tiedot omalle paperilleen ja muistathan laittaa koiran tiedot myös mukaan. Vuoden koira -kisaan voi osallistua vaikka vuodelta olisi vain yksikin tulos. Liitä tuloksiin myös tieto, jos koirasi on saavuttanut vuoden aikana titteleitä esim. valion arvon tai voittaja-arvon.

Vuoden tulokas -kilpailuun voivat osallistua ne koirat, jotka ovat osallistuneet virallisiin agility- tai tokokokeisiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Näyttelytuloksiin täytyy merkitä mihin luokkaan koira on kyseisessä näyttelyssä osallistunut (vuoden näyttelypentu: tulokset pentuluokista, vuoden näyttelyveteraani: tulokset veteraaniluokasta ja vuoden näyttelykoira: tulokset juniori, nuorten, avoin, käyttö tai valioluokista). Vuoden koira -kilpailu on tarkoitettu seuran jäsenille. Vuoden agility- ja tokokoirakilpailuun voivat osallistua seuran jäsenet, jotka ovat harkanneet VASin ryhmässä vuonna 2012.

[gn_note color=”#FFCC00″]Vuoden koira -kilpailun tulokset toimitetaan vuoden 2012 osalta viimeistään 31.1.2013 sähköpostitse liisa.metsala@fimnet.fi tai osoitteeseen Liisa Metsälä, Pikkukotamäki 2, 65380 Vaasa. Myöhästyneitä tietoja ei huomioida. Tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan seuran kevätkokouksessa maaliskuussa.[/gn_note]

Tulokset vuoden agilitykoiraan ja vuoden näyttelykoiraan toimitetaan alla olevilla lomakkeilla. Tulokset vuoden tokokoiraan toimitetaan ottamalla kopio kilpailukirjasta (ota kopio sekä ”koiran tiedot”-sivusta että vuoden 2012 koetuloksista). Muista ilmoittaa omat yhteystietosi ja koirasi tiedot!

Lomakkeet (voimassa myös vuoden 2012 tulosten osalta):

Pistetaulukot (voimassa myös vuoden 2012 osalta)

Kuva (cc) Sean Hurley

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.