Harrastaminen Vaasan Agilityseuran jäsenille on edullista. Edullista hintaa vastaan saa lisäksi paljon hyviä jäsenetuja.

Jäsenedut

  • Pääsy koko kauden kestäviin harjoitusryhmiin
  • Alennuksia VASin järjestämien kilpailujen ja kurssien osallistumismaksuihin
  • Jäsenet ovat kouluttajien lisäksi etusijalla kursseille (agilityssa etusijalla ovat VAS:in lisenssin omaavat)
  • Ilmaiset näyttelyharjoitukset
  • Alennus kuukausittaiseen harjoitusmaksuun (kts. alla)

Jäsenmaksut

HUOM! Seura on ottanut käyttöön uusia toiminnan ohjauksen ja taloushallinnon järjestelmiä. Jäsen- ja kausimaksut laskutetaan nykyään MyClub-järjestelmän kautta!

Hinta
Jäsenmaksu20 €/vuosi
Perhejäsen10 €/vuosi
Uuden jäsenen liittymismaksu5 €

Jäsenmaksu on 20 euroa. Saman talouden seuraaville jäsenille (ns. perhejäsenet) maksavat vain puolikkaan jäsenmaksun eli 10 euroa. Perhejäsenille on samat jäsenedut. Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti MyClub-palvelun kautta tammikuun lopussa, mikäli jäsen ei ole ilmoittanut haluavansa erota yhdistyksestä. Eroamisesta tulee ilmoittaa jäsensihteerille edeltävän vuoden loppuun mennessä tai viimeistään jäsenmaksulaskun saapuessa, ennen laskun eräpäivää.

Uusien jäsenten tulee aloittaa jäsenhakemuksen täyttämisellä. Uusi jäsenille lähetetään jäsenmaksulasku, kun johtokunta on hyväksynyt hakemuksen. Jäsenhakemus löytyy sähköisenä liity jäseneksi -sivulta.

Maksaminen

VastaanottajaTilinumero
Vaasan Agilityseura ryFI5547270010055121

Harjoittelumaksut 2023

Vain seuran jäsenet ovat oikeutettuja harjoittelemaan ympäri vuoden jatkuvissa harjoitusryhmissä.

Vuoden 2021 alusta lähtien kausimaksuun (50 €) sisältyy yksi paikka viikkoryhmässä. Harrastaja itse päättää mihin lajiin – seuran tarjonnan puitteissa – paikkansa käyttää tai käyttääkö paikan vain yhden koiran kanssa vai esim. vuoroviikoin eri koirien kanssa. Seuraavista ryhmäpaikoista hinta on 30 € per kausi. Kaikki muut maksut pysyvät ennallaan, ja kausimaksuun sisältyy myös omatoimiharjoittelu entiseen tapaan.

Syyskokouksen 2022 esityksestä johtokunta on päättänyt, että 1. treenipaikan kausimaksu nostetaan 50 eurosta 70 euroon. Muutos astuu voimaan kesäkaudella 2023.

HintaJäsenille
Kuukausimaksu35 €15 €
Kevätkausi 1. treenipaikka (tammi-huhti) 202350 €
Kesäkausi 1. treenipaikka (touko-elo) 202370 €
Syyskausi 1. treenipaikka (syys-joulu) 202370 €
2. treenipaikka (per kausi)40 €
Ympärivuotinen harjoittelu yhteenlaskettuna (yhdellä treenipaikalla) 2023190 €
Omatoimiharjoittelumaksu (per kausi)35 €
Varauskalenterimaksu (per kausi)15 €

Maksaminen liikuntaetuudella

Meillä käy nyt myös laaja valikoima liikuntaetuuksia!

  • Smartum (Saldo ja fyysinen seteli)
  • e-Passi
  • Eazybreak
  • Edenred (Virike-seteli)
  • Tyky-maksutavat (esim. fyysinen seteli)

Liikuntaetu tulee käyttää liikuntapalveluihin, joihin luetaan agility (agilityharjoitukset, agilitykilpailut ja muut agilityyn liittyvät tapahtumat) sekä erilaiset koiran ja omistajan liikuntatunnit. Toko, Rally-toko, pentukurssit, arkitottelevaisuus ymv. eivät kuulu liikuntaedun piiriin.

Ohje liikuntaetuudella maksamiseen (PDF)

Oma avain omatoimiharjoittelua varten?

Järjestyy! Täytä avainhakemus ja tarkista avaimen lainaamiseen liittyvät säännöt. Avaimen palauttamisen jälkeen takuumaksu palautetaan takaisin. Avainhakemuksen löydät lomakkeet-sivulta. Huomioithan, että mikäli et harjoittele missään viikkoryhmässä, täytyy sinun maksaa myös omatoimiharjoittelumaksua 25 €/kausi.

Hinta
Avaimen takuumaksu50 €

Omatoimitreenaaminen ei-jäsenen kanssa

Ei-jäsenen on mahdollista käydä yhdessä VAS-jäsenen kanssa treenaamassa omatoimisesti Metsäreviirillä tai Vassilassa. Ei-jäseneltä peritään tilojen ja esteiden käytöstä kertamaksu, joka maksetaan suoraan seuran tilille (tilinumero Maksaminen-kohdassa tällä sivulla). Ei-jäsentä ”isännöivän” jäsenen tulee ilmoittaa sähköpostitse rahastonhoitajalle, jos hänen kanssaan on käynyt ei-jäsen treenaamassa. Isännöivällä jäsenellä tulee luonnollisesti olla kaikki maksut ja talkoovelvoitteet suoritettuna.

Jäsen, joka ei ole maksanut kuukausimaksua, kausimaksua tai omatoimiharjoittelumaksua, voi treenata myös kertamaksulla.

Hinta
Ei-jäsenen kertamaksu omatoimitreenaamisesta jäsenen kanssa8 €
Jäsenen kertamaksu omatoimitreenaamisesta4 €

Varaa oma aika treenihetkellesi varauskalenterista!

VAS on ottanut käyttöön varauskalenterin omatoimitreeneille. Varaukset näkyvät kaikille nettisivuilla olevassa varauskalenterissa. Omatoimitreenejä voi edelleen tehdä myös ilman varausta, mutta varauksen tehneillä on etuoikeus ko. ajan ja kentän henkilökohtaiseen käyttöön.

Varauskalenterin käyttö edellyttää kausimaksun tai omatoimiharjoittelumaksun maksamista, talkoopistevelvoitteiden täyttämistä sekä kausittaista varauskalenterimaksun maksamista. Varauskalenterin kautta voit varata korkeintaan tunnin mittaisia henkilökohtaisia harjoitteluaikoja yhden kerrallaan.

Jos haluat varauskalenterin käyttöösi, maksa varauskalenterimaksu osallistumalla MyClubissa kausittaiseen Varauskalenterimaksu-tapahtumaan (sekä maksa kausimaksu tai omatoimiharjoittelumaksu jos et niitä ole vielä maksanut). Saat laskun sekä linkin, jonka kautta pääset tekemään varauksia kalenteriin sekä ohjeet varausten tekemiseen. Lue myös omatoimiharjoittelun säännöt.